Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)
: [133]
Homepage der Sammlung
8-9 жовтня 2015 року відбулася Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» присвячена 20-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя.
Збірник матеріалів конференції
У роботі конференції взяли участь викладачі, аспіранти та студенти кафедри харчової біотехнології і хімії, вище керівництво університету, представники влади області й міста, представники промислових підприємств харчової галузі, а також науковці та дослідники з вищих наукових та навчальних закладів України й з-за кордону.
З вітальними словами до колективу кафедри та усіх учасників конференції звернулись завідувач кафедри харчової біотехнології і хімії д.б.н., професор Покотило Олег Степанович, ректор Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, д.т.н., професор Ясній Петро Володимирович, директор Департаменту агропромислового розвитку Тернопільської облдержадміністрації Напора Олег Романович, начальник відділу міжнародного співробітництва і туризму Тернопільської міської ради Кашицький Володимир Володимирович, заступник директора з кадрових питань ПАП «Агропродсервіс» Воробець Петро Петрович.
Також цього дня кафедру харчової біотехнології і хімії вітали Марек Варенчук, Президент Польської Академії Здоров’я; Олексій Вартаньян, директор ТМ «Мак – Вар Екопродукт», (Вінниця); Михайло Марченко, заслужений діяч науки і техніки України, декан факультету біології, екології та біотехнології, завідувач кафедри біохімії та біотехнології Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича; Марія Паска, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького; Таїсія Рижкова к.т.н., доцент, доцент кафедри технології молока Харківського зооветеринарного інституту.
З нагоди проведення Міжнародної науково-технічної конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» та з нагоди Дня працівників харчової промисловості Подяками від міського голови та Почесними грамотами Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя були відзначені кращі науково-педагогічні працівники кафедри.
Учасники конференції мали змогу заслухати та обговорити 19 доповідей, представлених на пленарних засіданнях, 43 доповіді в рамках секції «Харчові технології», 22 доповіді на засіданнях секції «Харчова хімія і біотехнологія», 18 доповідей в секції «Безпека та експертиза харчових продуктів», 10 доповідей в рамках секції «Стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів» та 17 доповідей в секції «Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів».
Конференція проводилася з метою висвітлення основних результатів наукових досліджень, здобутків, відкриттів у харчовій науці за останні роки в Україні та світі, а також представлення досягнень провідними виробниками харчових продуктів, в першу чергу Тернопільської області. Разом з тим, у секціях конференції було висвітлено широке коло питань щодо безпеки, якості та експертизи харчових продуктів, стандартизації, сертифікації сировини і харчових продуктів в проекції нових національних законів.
Під час роботи конференції також діяла виставка харчової продукції підприємств: Корпорація «Агропродсервіс», ТОВ «Україна», ДП «Дінтер Україна Скала», ТОВ «Агробізнес», ПП «Агроспецгосп», ПАТ «ТерА», ТОВ «Опілля», ТМ «Мак – Вар Екопродукт» та інші.
Учасники конференції відвідали Музей історії університету та Музей імені Івана Пулюя.
Світлини з події на сторінці Facebook.
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Зміст
| 1 |
| 5 |
СЕКЦІЯ ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ | |
| 14 |
| 16 |
| 17 |
| 19 |
| 20 |
| 21 |
| 23 |
| 24 |
| 26 |
| 27 |
| 29 |
| 30 |
| 32 |
| 34 |
| 35 |
| 38 |
| 40 |
| 41 |
| 43 |
| 44 |
| 46 |
| 47 |
| 49 |
| 50 |
| 52 |
| 54 |
| 56 |
| 58 |
| 60 |
| 61 |
| 63 |
| 65 |
| 67 |
| 69 |
| 71 |
| 73 |
| 75 |
| 77 |
| 78 |
| 80 |
| 82 |
| 84 |
| 86 |
| 88 |
| 90 |
| 92 |
| 93 |
| 95 |
| 96 |
| 99 |
| 101 |
СЕКЦІЯ ХАРЧОВА ХІМІЯ І БІОТЕХНОЛОГІЯ | |
| 102 |
| 103 |
| 105 |
| 107 |
| 109 |
| 111 |
| 113 |
| 114 |
| 116 |
| 118 |
| 120 |
| 122 |
| 124 |
| 126 |
| 128 |
| 129 |
| 131 |
| 132 |
| 134 |
| 135 |
| 137 |
| 139 |
| 141 |
| 143 |
| 145 |
| 146 |
| 147 |
| 149 |
| 151 |
| 153 |
| 155 |
| 157 |
| 159 |
| 160 |
| 161 |
| 163 |
| 164 |
| 165 |
| 166 |
| 168 |
| 169 |
| 170 |
| 171 |
| 172 |
| 174 |
| 176 |
СЕКЦІЯ СТАНДАРТИЗАЦІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ СИРОВИНИ І ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | |
| 178 |
| 180 |
| 181 |
| 183 |
| 185 |
| 187 |
| 188 |
| 190 |
| 192 |
| 193 |
| 194 |
| 196 |
| 199 |
| 200 |
| 202 |
| 204 |
| 206 |
| 208 |
| 209 |
| 211 |
| 213 |
| 214 |
| 215 |
| 217 |
| 219 |
| 221 |
| 223 |
| 224 |
| 226 |
| 227 |
| 228 |
| 230 |
| 231 |
Content
| 1 |
| 5 |
FOOD TECHNOLOGY SECTION | |
| 14 |
| 16 |
| 17 |
| 19 |
| 20 |
| 21 |
| 23 |
| 24 |
| 26 |
| 27 |
| 29 |
| 30 |
| 32 |
| 34 |
| 35 |
| 38 |
| 40 |
| 41 |
| 43 |
| 44 |
| 46 |
| 47 |
| 49 |
| 50 |
| 52 |
| 54 |
| 56 |
| 58 |
| 60 |
| 61 |
| 63 |
| 65 |
| 67 |
| 69 |
| 71 |
| 73 |
| 75 |
| 77 |
| 78 |
| 80 |
| 82 |
| 84 |
| 86 |
| 88 |
| 90 |
| 92 |
| 93 |
| 95 |
| 96 |
| 99 |
| 101 |
FOOD CHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY SECTION | |
| 102 |
| 103 |
| 105 |
| 107 |
| 109 |
| 111 |
| 113 |
| 114 |
| 116 |
| 118 |
| 120 |
| 122 |
| 124 |
| 126 |
| 128 |
| 129 |
| 131 |
| 132 |
| 134 |
| 135 |
| 137 |
| 139 |
| 141 |
| 143 |
| 145 |
| 146 |
| 147 |
| 149 |
| 151 |
| 153 |
| 155 |
| 157 |
| 159 |
| 160 |
| 161 |
| 163 |
| 164 |
| 165 |
| 166 |
| 168 |
| 169 |
| 170 |
| 171 |
| 172 |
| 174 |
| 176 |
STANDARDIZATION AND CERTIFICATION OF RAW MATERIALS AND FOOD PRODUCTS SECTION | |
| 178 |
| 180 |
| 181 |
| 183 |
| 185 |
| 187 |
| 188 |
| 190 |
| 192 |
| 193 |
| 194 |
| 196 |
| 199 |
| 200 |
| 202 |
| 204 |
| 206 |
| 208 |
| 209 |
| 211 |
| 213 |
| 214 |
| 215 |
| 217 |
| 219 |
| 221 |
| 223 |
| 224 |
| 226 |
| 227 |
| 228 |
| 230 |
| 231 |
Ressourcen der Sammlung (Sortiert nach Einreichdatum in Absteigend Ordnung): 1 bis 100 von 133
Dokumenttyp | Erscheinungsdatum | Date of entry | Titel | Autor(en) |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Видавничі сторінки | - |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Біодеградабельні гідрогелі на основі хітозану | Кузмінська, Христина; Савка, Марія; Будішевська, Ольга; Воронов, Станіслав; Kuzminska, Chrystyna; Savka, Maria; Budishevska, Olha; Voronov, Stanislav |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Роль кваліфікованих фахівців у розвитку харчової промисловості | Каплун, Андрій; Kaplun, Andrey |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Використання відпрацьованої соняшникової олії для модифікації дисперсної крейди | Васильєв, Віктор; Чобіт, Максим; Панченко, Юрій; Кот, Володимир; Vasylyev, Viktor; Chobit, Maxym; Panchenko, Yuriy; Kot, Volodymyr |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Проблеми адаптації харчових виробництв до глобальної зміни клімату | Зварич, Наталя; Zvarych, Natalia |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Інноваційні водні технології, практика і перспективи використання в галузях для життєдіяльності людини | Грищук, Валерій Павлович; Gryshchuk, Valerii P. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Гормональний профіль та неспецифічна резистентність кнурів за умов передзабійного стресу | Грабовський, С.; Грабовська, О.; Grabovskyi, S.; Grabovska, O. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Актуальні тенденції вітчизняної мʼясопереробної промисловості | Баль-Прилипко, Л.; Леонова, Б.; Сокирко, О.; Bal-Prylypko, L.; Leonova, B.; Sokirko, A. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Зшиті гідрогелі на основі кополімерів акриламіду | Волошин, Руслана; Букартик, Наталя; Шевчук, Олег; Токарев, Віктор; Voloshyn, Ruslana; Bukartyk, Natalia; Shevchuk, Oleh; Tokarev, Viktor |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Технологические особенности новых гибридов кукурузы | Цедик, Ольга; Tsedik, Olga |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Перспективи використання пиловловлювачів комбінованої дії на підприємствах переробної і харчової галузей регіону | Гумницький, Ярослав; Куц, Віктор; Gumnitsky, Yaroslav; Kuts, Victor |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Особенности внедрения мсфо в практику работы пищевых предприятий в беларуси и туркменистане | Козлова, Елена; Курбанов, Сапардурды |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначения | Balotska, Aliaxandr; Labkova, Maryna; Болотько, Александр; Лобкова, Марина |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Дієтична добавка «Ксенодерм»: склад та дія на організм людини | Бігуняк, Тетяна; Бігуняк, Катерина; Bihunyak, Tetyana; Bihunyak, Kateryna |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Повышение эффективности маркетинговой деятельности предприятий пищевой промышленности на основе сбалансированной системы показателей и рейтинговой оценки | Klimova, Yuliya; Moskaleva, Alina; Климова, Юлия; Москалева, Алина |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Перспективи використання харчової добавки Велькорин (E 242) у виробництві напоїв | Подрушняк, А. Є.; Голінько, О. М.; Деміч, А. А.; Євмененко, К. В.; Вихор, В. О.; Podrushnyak, A.; Golynko, O.; Demich, A.; Yevmenenko, K.; Vyhor, V. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Застосування кавітаційної активації розчинника в технології виготовлення розчинної кави | Вітенько, Тетяна; Городиський, Назар Іванович; Vitenko, Tetiana; Horodyskyy, Nazar |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Показники оцінки ефективності інноваційно-логістичних процесів у сфері управління промислового підприємства (Європейські адаптивно-трансформаційні контексти) | Шерстюк, Роман Петрович; Погайдак, Ольга Богданівна; Sherstiuk, R. P.; Pohaydak, O. B. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Современные принципы проектирования пищевых продуктов | Kazutina, Tatyana; Mashkova, Irina; Казутина, Татьяна; Машкова, Ирина |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Питання гармонізації законодавства україни у сфері регламентації харчових добавок з міжнародними вимогами | Адамчук, Т. В.; Adamchuk, T. V. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Організація виробництва органічних молочних продуктів в Україні | Борова, Марина; Поліщук, Галина; Borova, Maryna; Polishchuk, Galyna |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Ресурсоощадність харчових переробних підприємств вимога дня | Кирич, Наталія Богданівна; Кінаш, Ірина Анатоліївна; Kyrych, Natalia; Kinash, Irina |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССР | Приліпко, Т. М.; Данчук, В. В.; Супрович, Т. М.; Prilipko, T. M.; Danchuk, V. V.; Suprovich, T. M. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Щодо стандартизації продуктів для спеціальних медичних цілей | Мотузка, Юлія; Motuzka, Iuliia |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Наукове обгрунтування встановлення відповідності мікробіологічним критеріям гігієни виробництва туш свиней | Кустуров, В. Б.; Касянчук, В. В.; Kusturov, V. B.; Kasyanchuk, V. V. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Визначення якості виноградних вин | Салєба, Людмила; Сарібєкова, Діана; Salieba, Liudmyla; Saribekova, Diana |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Оцінка якості меду натурального, виробленого в різних регіонах України | Лисенко, Г. Л.; Леппа, А. Л.; Боднарчук, І. М.; Lysenko, A. L.; Leppa, A. L.; Bodnarchyk, I. M. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Гармонизация отечественных максимально допустимых уровней содержания микотоксинов в пищевых продуктах с регламентами ЕС | Podrushnyak, Anatoly; Golinko, Olga; Stroi, Anatoly; Stadnichuk, Natalie; Подрушняк, Анатолий; Голинько, Ольга; Строй, Анатолий; Стадничук, Наталия |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчування | Зайцева, О.; Сметанін, В.; Степневська, Я.; Zaitseva, O.; Smetanin, V.; Stepnevska, Y. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Сучасний стан і тенденції формування асортименту мармеладу желейного | Добровольська, Олена; Самохвалова, Ольга; Dobrovolska, Olena; Samohvalova, Olga |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Щодо регламентації показників якості молочних продуктів | Романчук, І. О.; Romanchuk, I. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Порядок державної реєстрації харчових продуктів функціонального призначення | Криськова, Лариса Петрівна; Покотило, О. С.; Kryskova, Larysa; Pokotylo, Oleh |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Контроль якості при виробництві нових видів консервів | Тіхосова, Ганна; Стоянова, Ольга; Зубкова, Катерина; Stoyanova, O. V.; Zubkova, K. V. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Development of instrumental analytical approaches based on the principles of biosensorics for control of quality of milk and milk products | Starodub, Nickolaj F.; Ruban, Julia; Taran, Marina V.; Shpyrka, N.; Witer, R. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Алгоритм впливу води поверхневих водойм як фактора ризику для здоров'я населення | Ковальчук, Л. Й.; Kovalchuk, L. I. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Мониторинг нитратов в воде | Baitava, Sviatlana; Hapeyeva, Tamara; Lipskaya, Dina; Баитова, Светлана; Гапеева, Тамара; Липская, Дина |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Способи досягнення екологічної безпеки харчових продуктів | Лясота, Оксана; Lyasota, Oksana |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Характеристика основних показників монофлорного меду одеської області | Негай, І. В.; Касянчук, В. В.; Rotayenko, Y. M.; Kasyanchuk, V. V. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Мікробіологічний контроль водного середовища для вирощування прісноводної риби | Ротаєнко, Ю. М.; Касянчук, В. В.; Rotayenko, Y. M.; Kasyanchuk, V. V. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Mikroorganizmy potencjalnie chorobotwórcze w ściekach i osadach ściekowych przemysłu spożywczego | Błaszczyk, Katarzyna; Krzyśko-Łupicka, Teresa |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Мідії, як біотест-об’єкти для визначення рівня безпечності водного середовища та гідробіонтів відносно хлорорганічних сполук | Фодченко, І. А.; Касянчук, В. В.; Fodchenko, Irina A.; Kasyanchuk, Victoria V. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Хімічний склад та харчова цінність яловичини в залежності від віку й статі тварин | Басараб, Ірина; Basarab, Iryna |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Оцінка якості соків для дитячого харчування | Воробець, Марія; Кобаса, Ігор; Фрунза, Ірина; Vorobets, Mariya; Kobasa, Ihor; Frunza, Iryna |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичини | Вудмаска, І.; Петрук, А.; Vudmaska, I.; Petruk, A. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Визначення цитотоксичності сухої молочної сироватки, збагаченої магнієм і манганом | Кочубей-Литвиненко, Оксана; Олішевський, Валентин; Маринін, Андрій; Бабко, Євген; Дмитруха, Наталія; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Olishevsky, Valentyn; Marinin, Andrii; Babko, Evgen; Dmytrukha, Nataliya |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Українські стандарти безпечності харчових продуктів | Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Особливості харчування людей похилого віку | Сельський, В.; Мельнічук, О.; Бейко, Л.; Selskyi, V.; Melnychuk, O.; Beyko, L. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Мікробіологічні дослідження гострих соусів з перцю чілі та відповідність їх вимогам безпеки | Мельнічук, О.; Сельський, В.; Melnychuk, O.; Selskyi, V. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Особливості харчування у літньому і старечому віці | Булик, Р.; Захарчук, О.; Кривчанська, М.; Bulyk, R.; Zaharchuk, O.; Kryvchanska, M. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Безпека та якість сиру кисломолочного «домашнього» виробництва, що реалізується на агропродовольчих ринках міста тернополя | Горюк, Юлія; Кухтин, Микола; Horyuk, Yulia |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Ампелоекологічний потенціал території тов «агрофірма шабо» для виробництва вин з зазначенням походження | Іукурідзе, Елдар Жораєвич; Iukuridze, Eldar |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот | Покотило, Олег; Лялик, Анастасія Тарасівна; Ониськів, Вікторія; Pokotylo, Oleg; Lyalyk, Anastasia; Onys'ko, Victoria |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Генетично модифіковані продукти: економічна революція чи біологічна загроза | Покотило, Олег; Коваль, Марія; Pokotylo, Oleg; Koval, Marya |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Роль національної комісії україни кодекс аліментаріус щодо безпечності харчових добавок | Покотило, Олег; Козак, Дарія; Коваль, Марія; Ярошенко, Тетяна; Матіяш, Оля; Pokotylo, Oleg; Kozak, Darius; Koval, Marya; Yaroshenko, Tatiana; Matiyash, Olga |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Перспективи впровадження біопродукції на основі мікробіоти «тибетський грибок» | Вічко, Олена Іванівна; Швед, О. В.; Новіков, В. П.; Vichko, O. I.; Shved, O. V.; Novikov, V. P. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію | Скульська, І. В.; Цісарик, О. Й.; Skulska, I. V.; Tsisaryk, O. Y. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Розробка нанокомпозитного амперометричного біосенсора для контроля якості вина на основі визначення лактату | Романенко, М. О.; Моцар, В. С.; Волошина, І. М.; Шкотова, Л. В.; Romanenko, M. O.; Woloshina, I. N.; Shkotova, L. V. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Кальцій гідроксилапатит як бактерицидний наповнювач композиційних матеріалів | Кобаса, Ігор; Арсеньєва, Лариса; Воробець, Марія; Чебан, Лариса; Стецюк, Ганна; Kobasa, Ihor; Arsenieva, Larysa; MariyaVorobets; Cheban, Larysa; Stecyuk, Anna |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Удосконалення методу визначення числа омилення у жирах тваринного походження | Приліпко, Т.; Букалова, Н.; Prilipko, T. M.; Bukalova, N. V. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Отримання біологічно активних комплексів – метал-селен-ліпідних субстанцій | Вінярська, Галина; Боднар, Оксана; Viniarska, Halina; Bodnar, Oksana |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Розробка високоспецифічного методу ПЛР-індикації Enterobacter Sakazakii | Гришина, Є. А.; Бергілевич, О. М.; Grishina, E. A.; Berhilevych, O. M. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Щодо можливості розширення сфери застосування сорбатів та бензоатів у консервованих грибах | Голінько, О. М.; Деміч, А. А.; Євмененко, К. В.; Вихор, В. О.; Golynko, O.; Demich, A.; Yevmenenko, K.; Vyhor, V. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Використання реакції азосполучення для хроматографічного визначення 2-хлорофенолу | Мага, Іван; Maga, Ivan |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Получение биологически активных компонентов клеточных стенок поливидовой бактериальной закваски ферментативным способом | Cherno, Nataliya; Kapustyan, Antonina; Chernaya, Anastasia; Черно, Наталия; Капустян, Антонина; Черная, Анастасия |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Отримання продуктів обмеженого ферментативного гідролізу геміцелюлоз початків кукурудзи | Озоліна, Софія; Osolina, Sofiya |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Исследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктов | Shulyak, Tatyana; Hushcha, Natalia; Kopanets, Natalia; Tishkivich, Victoria; Шуляк, Татьяна; Гуща, Наталья; Копанец, Наталья; Тишкевич, Виктория |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Качественная характеристика кукурузного глютена | Rukshan, Ludmila; Smeshkov, Vitaly; Рукшан, Людмила; Смешков, Виталий |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Антимікробні та антиадгезивні властивості поверхнево-активних речовин Acinetobacter Calcoaceticus ІМВ В-7241 і Nocardia Vaccinii ІМВ В-7405, синтезованих на олієвмісних відходах | Пирог, Тетяна; Савенко, Інга; Никитюк, Лілія; Pirog, Tatiana; Savenko, Inga; Nikitiuk, Lilia |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Влияние водоросли хлореллы на изменение аминокислотного состава пива | Morgunova, E. M.; Nazarova, J. S.; Моргунова, Е. М.; Назарова, Ю. С. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Використання біополімерів рослинної сировини в технології харчових продуктів із піленгасом | Манолі, Тетяна; Нікітчіна, Тетяна; Баришева, Яна; Manoli, Tatiana; Nikitchina, Tatiana; Barisheva, Jana |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Проблемы кормления лошадей и пути их решения | Yegorov, Bogdan; Tciundyk, Aleksandr; Егоров, Богдан; Цюндык, Александр |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Споживні властивості зерна проса | Юрковська, В.; Овсянникова, Л.; Валевська, Л.; Щербатюк, С.; Yurkovska, V.; Ovsyannikov, L.; Valevska, L.; Shcherbatyuk, S. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Вміст каротиноїдів в селекційних зразках харчової кременистої кукурудзи | Мироненко, Тетяна; Дзюбецький, Борис; Сатарова, Тетяна; Черчель, Владислав; Гончаров, Юрій; Абраїмова, Ольга; Рунова, Галина; Mironenko, Tatiana; Dzubetsky, Borys; Satarova, Tatiana; Cherchel, Vladislav; Abraimova, Olga; Goncharov, Yuriy |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Використання роботів-маніпуляторів в харчовій індустрії | Амбарцумянц, Р.; Орлова, С.; Ambartsumyants, R.; Orlova, S. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Актуальність використання ензимів у мийних засобах для санітарної обробки технологічного устаткування молокопереробних підприємств | Шинкарук, Оксана Юріївна; Кухтин, Микола; Shynkaruk, Oksana; Kukhtyn, Mukola |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання | Юкало, В.; Юкало, А.; Рибак, О.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, A.; Yukalo, V.; Rybak, O.; Storozh, L.; Datsyshyn, K. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Эффективность адгезии наноразмерных частиц в системе волокон | Skaptsov, A.; Скапцов, А. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Наукові основи розробки технологій ферменованих білкових продуктів з козиного молока | Рижкова, Таїса; Ryzhkova, Taisa |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса | Віннікова, Людмила; Пронькіна, Ксенія; Vinnikova, Lydmila; Pronkina, Kseniya |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Молочні продукти лікувально-профілактичного призначення із новими фітодобавками | Гачак, Юрій; Михайлицька, Ольга; Ривак, Дмитро; Рабштина, Юрій; Тицейко, Наталія; Криницький, Назар; Hachak, Yuriy; Myhaylytska, Olga; Ryvak, Dmitro; Rabshtyna, Yuriy; Tytseyko, Natalia; Krynytskiy, Nazar |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Консервування дикорослої сировини | Бейко, Людмила; Beyko, l. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Комплекс обладнання для отримання рослинної олії в малих переробних цехах | Шевчук, Р. С.; Шевчук, В. В.; Сукач, О. М.; Shevchuk, Roman; Shevchuk, Viktor; Sukach, Oleg |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тесте | Gurinova, Tatyana; Samuylenko, Tatyana; Zhdanova, Anastasiya; Самуйленко, Татьяна; Гуринова, Татьяна; Жданова, Анастасия |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період року | Цісарик, Орися; Мусій, Любов; Tsisaryk, Orysya; Musiy, Lubov |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Зміна органолептичних показників кисломолочного сиру залежно від дози внесеної клітковини з насіння кунжуту | Наговська, Володимира; Гачак, Юрій; Білик, Оксана; Харенко, Христина; Nagovska, Volodymyra; Hachack, Yurij; Bilyk, Oksana; Harenko, Hrystyna |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Технологічна оцінка якості мяса із спеціифічним розвитком автолізу | Лескович, О.; Паска, М.; Leskovuch, O.; Paska, M. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Дрессинги з гарбузовою клітковиною | Ромашко, Ірина; Romashko, Iryna |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Вплив ультразвуку на інтенсифікацію екстрагування суміші поліамінів (спленіну) | Грабовський, С. С.; Драчук, У. Р.; Галух, Б. І.; Grabovskyi, S.; Drachuk, U.; Halukh, B. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Основні технологічні аспекти використання бджолиного обніжжя у виробництві майонезу | Паска, М.; Вовк, В.; Paska, M.; Vovk, V. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Використання рослинної сировини у технології виробництва напівкопчених ковбас | Паска, М.; Маркович, Ірина Богданівна; Paska, M.; Markovych, I. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Технологія морозива з козиного молока функціонального призначення | Бондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.; Bondarenko, T. A.; Ryzhkova, T. N. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Формування асортименту желейних виробів шляхом збагачення їх мінеральним преміксом | Євлаш, Вікторія; Кузнецова, Тетяна; Железняк, Зінаїда; Evlash, Viktoriya; Kuznetsova, Tetyana; Zhekezniak, Zinaida |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Creation of a new alcoholic beverages | Shelegova, N.; Шелегова, Наталья |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Перспективы использования нетрадиционного растительного сырья в производстве пива | Melnik, I.; Hnatovskaya, D.; Мельник, И. В.; Гнатовская, Д. А. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | К вопросу сушки побочных продуктов пищевых предприятий | Rukshan, Ludmila; Smeshkov, Vitaly; Sljudneva, Natalia; Рукшан, Людмила; Смешков, Виталий; Слюднева, Наталья |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Вивченняможливості використання екструдованого кукурудзяного борошна в технології безглютенового бісквітного напівфабрикату | Юкало, Володимир; Лісовська, Тетяна Олегівна; Кушнірук, Наталія; Джур, Ярослава; Yukalo, Vladimir; Lisovskaya, Tatiana; Kushniruk, Natalia; Dzhur, Jaroslava |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових мас | Ворощук, В. Я.; Шинкарик, М. М.; Voroshchuk, V.; Shynkaryk, M. |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Вивчення впливу кислотності робочого середовища на продуктивність ультрафільтраційних мембран | Дейниченко, Григорій; Крамаренко, Дмитро; Мазняк, Захар; Deinychenko, Grigorii; Kramarenko, Dmytro; Maznyak, Zahar |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами | Карпик, Галина Вікторівна; Юрчак, Віра; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira |
Article | 8-Okt-2015 | 21-Dez-2015 | Перспективні технології отримання високоенергетичних емульсій | Постнов, Геннадій; Червоний, Віталій; Postnov, Gennady; Chervonyi, Vitalii |
Ressourcen der Sammlung (Sortiert nach Einreichdatum in Absteigend Ordnung): 1 bis 100 von 133