Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6428

Title: Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста
Other Titles: Research of influence extruded corn flour on rheological properties biscuit dough
Authors: Лісовська, Тетяна Олегівна
Чорна, Ніна
Шпилик, Олександра
Lisovskaya, Tatiana
Chorna, Nina
Shpilick, Alexandra
Affiliation: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Лісовська Т. Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста / Тетяна Лісовська, Ніна Чорна, Олександра Шпилик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 29. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Lisovskaya T., Chorna N., Shpilick A. (2015) Doslidzhennia vplyvu ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna na reolohichni pokaznyky biskvitnoho tista [Research of influence extruded corn flour on rheological properties biscuit dough]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 29 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Issue Date: 8-Oct-2015
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 664.681.2
Page range: 29
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6428
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Appears in Collections:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.