Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) : [133] Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

8-9 жовтня 2015 року відбулася Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» присвячена 20-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя.

Збірник матеріалів конференції

У роботі конференції взяли участь викладачі, аспіранти та студенти кафедри харчової біотехнології і хімії, вище керівництво університету, представники влади області й міста, представники промислових підприємств харчової галузі, а також науковці та дослідники з вищих наукових та навчальних закладів України й з-за кордону.

З вітальними словами до колективу кафедри та усіх учасників конференції звернулись завідувач кафедри харчової біотехнології і хімії д.б.н., професор Покотило Олег Степанович, ректор Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, д.т.н., професор Ясній Петро Володимирович, директор Департаменту агропромислового розвитку Тернопільської облдержадміністрації Напора Олег Романович, начальник відділу міжнародного співробітництва і туризму Тернопільської міської ради Кашицький Володимир Володимирович, заступник директора з кадрових питань ПАП «Агропродсервіс» Воробець Петро Петрович.

Також цього дня кафедру харчової біотехнології і хімії вітали Марек Варенчук, Президент Польської Академії Здоров’я; Олексій Вартаньян, директор ТМ «Мак – Вар Екопродукт», (Вінниця); Михайло Марченко, заслужений діяч науки і техніки України, декан факультету біології, екології та біотехнології, завідувач кафедри біохімії та біотехнології Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича; Марія Паска, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького; Таїсія Рижкова к.т.н., доцент, доцент кафедри технології молока Харківського зооветеринарного інституту.

З нагоди проведення Міжнародної науково-технічної конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» та з нагоди Дня працівників харчової промисловості Подяками від міського голови та Почесними грамотами Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя були відзначені кращі науково-педагогічні працівники кафедри.

Учасники конференції мали змогу заслухати та обговорити 19 доповідей, представлених на пленарних засіданнях, 43 доповіді в рамках секції «Харчові технології», 22 доповіді на засіданнях секції «Харчова хімія і біотехнологія», 18 доповідей в секції «Безпека та експертиза харчових продуктів», 10 доповідей в рамках секції «Стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів» та 17 доповідей в секції «Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів».

Конференція проводилася з метою висвітлення основних результатів наукових досліджень, здобутків, відкриттів у харчовій науці за останні роки в Україні та світі, а також представлення досягнень провідними виробниками харчових продуктів, в першу чергу Тернопільської області. Разом з тим, у секціях конференції було висвітлено широке коло питань щодо безпеки, якості та експертизи харчових продуктів, стандартизації, сертифікації сировини і харчових продуктів в проекції нових національних законів.

Під час роботи конференції також діяла виставка харчової продукції підприємств: Корпорація «Агропродсервіс», ТОВ «Україна», ДП «Дінтер Україна Скала», ТОВ «Агробізнес», ПП «Агроспецгосп», ПАТ «ТерА», ТОВ «Опілля», ТМ «Мак – Вар Екопродукт» та інші.

Учасники конференції відвідали Музей історії університету та Музей імені Івана Пулюя.

Світлини з події на сторінці Facebook.

Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“

Зміст


1
5
СЕКЦІЯ ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
14
16
17
19
20
21
23
24
26
27
29
30
32
34
35
38
40
41
43
44
46
47
49
50
52
54
56
58
60
61
63
65
67
69
71
73
75
77
78
80
82
84
86
88
90
92
93
95
96
99
101
СЕКЦІЯ ХАРЧОВА ХІМІЯ І БІОТЕХНОЛОГІЯ
102
103
105
107
109
111
113
114
116
118
120
122
124
126
128
129
131
132
134
135
137
139
141
143
145
146
147
149
151
153
155
157
159
160
161
163
164
165
166
168
169
170
171
172
174
176
СЕКЦІЯ СТАНДАРТИЗАЦІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ СИРОВИНИ І ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
178
180
181
183
185
187
188
190
192
193
194
196
199
200
202
204
206
208
209
211
213
214
215
217
219
221
223
224
226
227
228
230
231

Content


1
5
FOOD TECHNOLOGY SECTION
14
16
17
19
20
21
23
24
26
27
29
30
32
34
35
38
40
41
43
44
46
47
49
50
52
54
56
58
60
61
63
65
67
69
71
73
75
77
78
80
82
84
86
88
90
92
93
95
96
99
101
FOOD CHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY SECTION
102
103
105
107
109
111
113
114
116
118
120
122
124
126
128
129
131
132
134
135
137
139
141
143
145
146
147
149
151
153
155
157
159
160
161
163
164
165
166
168
169
170
171
172
174
176
STANDARDIZATION AND CERTIFICATION OF RAW MATERIALS AND FOOD PRODUCTS SECTION
178
180
181
183
185
187
188
190
192
193
194
196
199
200
202
204
206
208
209
211
213
214
215
217
219
221
223
224
226
227
228
230
231

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 100 з 133
ТипДата випускуНазваАвтор(и)
Article8-жов-2015Видавничі сторінки-
Article8-жов-2015Біодеградабельні гідрогелі на основі хітозануКузмінська, Христина; Савка, Марія; Будішевська, Ольга; Воронов, Станіслав; Kuzminska, Chrystyna; Savka, Maria; Budishevska, Olha; Voronov, Stanislav
Article8-жов-2015Роль кваліфікованих фахівців у розвитку харчової промисловостіКаплун, Андрій; Kaplun, Andrey
Article8-жов-2015Використання відпрацьованої соняшникової олії для модифікації дисперсної крейдиВасильєв, Віктор; Чобіт, Максим; Панченко, Юрій; Кот, Володимир; Vasylyev, Viktor; Chobit, Maxym; Panchenko, Yuriy; Kot, Volodymyr
Article8-жов-2015Проблеми адаптації харчових виробництв до глобальної зміни кліматуЗварич, Наталя; Zvarych, Natalia
Article8-жов-2015Інноваційні водні технології, практика і перспективи використання в галузях для життєдіяльності людиниГрищук, Валерій Павлович; Gryshchuk, Valerii P.
Article8-жов-2015Гормональний профіль та неспецифічна резистентність кнурів за умов передзабійного стресуГрабовський, С.; Грабовська, О.; Grabovskyi, S.; Grabovska, O.
Article8-жов-2015Актуальні тенденції вітчизняної мʼясопереробної промисловостіБаль-Прилипко, Л.; Леонова, Б.; Сокирко, О.; Bal-Prylypko, L.; Leonova, B.; Sokirko, A.
Article8-жов-2015Зшиті гідрогелі на основі кополімерів акриламідуВолошин, Руслана; Букартик, Наталя; Шевчук, Олег; Токарев, Віктор; Voloshyn, Ruslana; Bukartyk, Natalia; Shevchuk, Oleh; Tokarev, Viktor
Article8-жов-2015Технологические особенности новых гибридов кукурузыЦедик, Ольга; Tsedik, Olga
Article8-жов-2015Перспективи використання пиловловлювачів комбінованої дії на підприємствах переробної і харчової галузей регіонуГумницький, Ярослав; Куц, Віктор; Gumnitsky, Yaroslav; Kuts, Victor
Article8-жов-2015Особенности внедрения мсфо в практику работы пищевых предприятий в беларуси и туркменистанеКозлова, Елена; Курбанов, Сапардурды
Article8-жов-2015Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначенияBalotska, Aliaxandr; Labkova, Maryna; Болотько, Александр; Лобкова, Марина
Article8-жов-2015Дієтична добавка «Ксенодерм»: склад та дія на організм людиниБігуняк, Тетяна; Бігуняк, Катерина; Bihunyak, Tetyana; Bihunyak, Kateryna
Article8-жов-2015Повышение эффективности маркетинговой деятельности предприятий пищевой промышленности на основе сбалансированной системы показателей и рейтинговой оценкиKlimova, Yuliya; Moskaleva, Alina; Климова, Юлия; Москалева, Алина
Article8-жов-2015Перспективи використання харчової добавки Велькорин (E 242) у виробництві напоївПодрушняк, А. Є.; Голінько, О. М.; Деміч, А. А.; Євмененко, К. В.; Вихор, В. О.; Podrushnyak, A.; Golynko, O.; Demich, A.; Yevmenenko, K.; Vyhor, V.
Article8-жов-2015Застосування кавітаційної активації розчинника в технології виготовлення розчинної кавиВітенько, Тетяна; Городиський, Назар; Vitenko, Tetiana; Horodyskyy, Nazar
Article8-жов-2015Показники оцінки ефективності інноваційно-логістичних процесів у сфері управління промислового підприємства (Європейські адаптивно-трансформаційні контексти)Шерстюк, Роман Петрович; Погайдак, Ольга Богданівна; Sherstiuk, R. P.; Pohaydak, O. B.
Article8-жов-2015Современные принципы проектирования пищевых продуктовKazutina, Tatyana; Mashkova, Irina; Казутина, Татьяна; Машкова, Ирина
Article8-жов-2015Питання гармонізації законодавства україни у сфері регламентації харчових добавок з міжнародними вимогамиАдамчук, Т. В.; Adamchuk, T. V.
Article8-жов-2015Організація виробництва органічних молочних продуктів в УкраїніБорова, Марина; Поліщук, Галина; Borova, Maryna; Polishchuk, Galyna
Article8-жов-2015Ресурсоощадність харчових переробних підприємств вимога дняКирич, Наталія Богданівна; Кінаш, Ірина Анатоліївна; Kyrych, Natalia; Kinash, Irina
Article8-жов-2015Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССРПриліпко, Т. М.; Данчук, В. В.; Супрович, Т. М.; Prilipko, T. M.; Danchuk, V. V.; Suprovich, T. M.
Article8-жов-2015Щодо стандартизації продуктів для спеціальних медичних цілейМотузка, Юлія; Motuzka, Iuliia
Article8-жов-2015Наукове обгрунтування встановлення відповідності мікробіологічним критеріям гігієни виробництва туш свинейКустуров, В. Б.; Касянчук, В. В.; Kusturov, V. B.; Kasyanchuk, V. V.
Article8-жов-2015Визначення якості виноградних винСалєба, Людмила; Сарібєкова, Діана; Salieba, Liudmyla; Saribekova, Diana
Article8-жов-2015Оцінка якості меду натурального, виробленого в різних регіонах УкраїниЛисенко, Г.; Леппа, А.; Боднарчук, Ігор Орестович; Lysenko, A. L.; Leppa, A. L.; Bodnarchyk, I. M.
Article8-жов-2015Гармонизация отечественных максимально допустимых уровней содержания микотоксинов в пищевых продуктах с регламентами ЕСPodrushnyak, Anatoly; Golinko, Olga; Stroi, Anatoly; Stadnichuk, Natalie; Подрушняк, Анатолий; Голинько, Ольга; Строй, Анатолий; Стадничук, Наталия
Article8-жов-2015Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчуванняЗайцева, О.; Сметанін, В.; Степневська, Я.; Zaitseva, O.; Smetanin, V.; Stepnevska, Y.
Article8-жов-2015Сучасний стан і тенденції формування асортименту мармеладу желейногоДобровольська, Олена; Самохвалова, Ольга; Dobrovolska, Olena; Samohvalova, Olga
Article8-жов-2015Щодо регламентації показників якості молочних продуктівРоманчук, І. О.; Romanchuk, I.
Article8-жов-2015Порядок державної реєстрації харчових продуктів функціонального призначенняКриськова, Лариса Петрівна; Покотило, О. С.; Kryskova, Larysa; Pokotylo, Oleh
Article8-жов-2015Контроль якості при виробництві нових видів консервівТіхосова, Ганна; Стоянова, Ольга; Зубкова, Катерина; Stoyanova, O. V.; Zubkova, K. V.
Article8-жов-2015Development of instrumental analytical approaches based on the principles of biosensorics for control of quality of milk and milk productsStarodub, Nickolaj F.; Ruban, Julia; Taran, Marina V.; Shpyrka, N.; Witer, R.
Article8-жов-2015Алгоритм впливу води поверхневих водойм як фактора ризику для здоров'я населенняКовальчук, Л. Й.; Kovalchuk, L. I.
Article8-жов-2015Мониторинг нитратов в водеBaitava, Sviatlana; Hapeyeva, Tamara; Lipskaya, Dina; Баитова, Светлана; Гапеева, Тамара; Липская, Дина
Article8-жов-2015Способи досягнення екологічної безпеки харчових продуктівЛясота, Оксана; Lyasota, Oksana
Article8-жов-2015Характеристика основних показників монофлорного меду одеської областіНегай, І. В.; Касянчук, В. В.; Rotayenko, Y. M.; Kasyanchuk, V. V.
Article8-жов-2015Мікробіологічний контроль водного середовища для вирощування прісноводної рибиРотаєнко, Ю. М.; Касянчук, В. В.; Rotayenko, Y. M.; Kasyanchuk, V. V.
Article8-жов-2015Mikroorganizmy potencjalnie chorobotwórcze w ściekach i osadach ściekowych przemysłu spożywczegoBłaszczyk, Katarzyna; Krzyśko-Łupicka, Teresa
Article8-жов-2015Мідії, як біотест-об’єкти для визначення рівня безпечності водного середовища та гідробіонтів відносно хлорорганічних сполукФодченко, І. А.; Касянчук, В. В.; Fodchenko, Irina A.; Kasyanchuk, Victoria V.
Article8-жов-2015Хімічний склад та харчова цінність яловичини в залежності від віку й статі тваринБасараб, Ірина; Basarab, Iryna
Article8-жов-2015Оцінка якості соків для дитячого харчуванняВоробець, Марія; Кобаса, Ігор; Фрунза, Ірина; Vorobets, Mariya; Kobasa, Ihor; Frunza, Iryna
Article8-жов-2015Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичиниВудмаска, І.; Петрук, А.; Vudmaska, I.; Petruk, A.
Article8-жов-2015Визначення цитотоксичності сухої молочної сироватки, збагаченої магнієм і манганомКочубей-Литвиненко, Оксана; Олішевський, Валентин; Маринін, Андрій; Бабко, Євген; Дмитруха, Наталія; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Olishevsky, Valentyn; Marinin, Andrii; Babko, Evgen; Dmytrukha, Nataliya
Article8-жов-2015Українські стандарти безпечності харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna
Article8-жов-2015Особливості харчування людей похилого вікуСельський, В.; Мельнічук, О.; Бейко, Л.; Selskyi, V.; Melnychuk, O.; Beyko, L.
Article8-жов-2015Мікробіологічні дослідження гострих соусів з перцю чілі та відповідність їх вимогам безпекиМельнічук, О.; Сельський, В.; Melnychuk, O.; Selskyi, V.
Article8-жов-2015Особливості харчування у літньому і старечому віціБулик, Р.; Захарчук, О.; Кривчанська, М.; Bulyk, R.; Zaharchuk, O.; Kryvchanska, M.
Article8-жов-2015Безпека та якість сиру кисломолочного «домашнього» виробництва, що реалізується на агропродовольчих ринках міста тернополяГорюк, Юлія; Кухтин, Микола; Horyuk, Yulia
Article8-жов-2015Ампелоекологічний потенціал території тов «агрофірма шабо» для виробництва вин з зазначенням походженняІукурідзе, Елдар Жораєвич; Iukuridze, Eldar
Article8-жов-2015Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислотПокотило, Олег; Лялик, Анастасія Тарасівна; Ониськів, Вікторія; Pokotylo, Oleg; Lyalyk, Anastasia; Onys'ko, Victoria
Article8-жов-2015Генетично модифіковані продукти: економічна революція чи біологічна загрозаПокотило, Олег; Коваль, Марія; Pokotylo, Oleg; Koval, Marya
Article8-жов-2015Роль національної комісії україни кодекс аліментаріус щодо безпечності харчових добавокПокотило, Олег; Козак, Дарія; Коваль, Марія; Ярошенко, Тетяна; Матіяш, Оля; Pokotylo, Oleg; Kozak, Darius; Koval, Marya; Yaroshenko, Tatiana; Matiyash, Olga
Article8-жов-2015Перспективи впровадження біопродукції на основі мікробіоти «тибетський грибок»Вічко, О. І.; Швед, О. В.; Новіков, В. П.; Vichko, O. I.; Shved, O. V.; Novikov, V. P.
Article8-жов-2015Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом каліюСкульська, І. В.; Цісарик, О. Й.; Skulska, I. V.; Tsisaryk, O. Y.
Article8-жов-2015Розробка нанокомпозитного амперометричного біосенсора для контроля якості вина на основі визначення лактатуРоманенко, М. О.; Моцар, В. С.; Волошина, І. М.; Шкотова, Л. В.; Romanenko, M. O.; Woloshina, I. N.; Shkotova, L. V.
Article8-жов-2015Кальцій гідроксилапатит як бактерицидний наповнювач композиційних матеріалівКобаса, Ігор; Арсеньєва, Лариса; Воробець, Марія; Чебан, Лариса; Стецюк, Ганна; Kobasa, Ihor; Arsenieva, Larysa; MariyaVorobets; Cheban, Larysa; Stecyuk, Anna
Article8-жов-2015Удосконалення методу визначення числа омилення у жирах тваринного походженняПриліпко, Т.; Букалова, Н.; Prilipko, T. M.; Bukalova, N. V.
Article8-жов-2015Отримання біологічно активних комплексів – метал-селен-ліпідних субстанційВінярська, Галина; Боднар, Оксана; Viniarska, Halina; Bodnar, Oksana
Article8-жов-2015Розробка високоспецифічного методу ПЛР-індикації Enterobacter SakazakiiГришина, Є. А.; Бергілевич, О. М.; Grishina, E. A.; Berhilevych, O. M.
Article8-жов-2015Щодо можливості розширення сфери застосування сорбатів та бензоатів у консервованих грибахГолінько, О. М.; Деміч, А. А.; Євмененко, К. В.; Вихор, В. О.; Golynko, O.; Demich, A.; Yevmenenko, K.; Vyhor, V.
Article8-жов-2015Використання реакції азосполучення для хроматографічного визначення 2-хлорофенолуМага, Іван; Maga, Ivan
Article8-жов-2015Получение биологически активных компонентов клеточных стенок поливидовой бактериальной закваски ферментативным способомCherno, Nataliya; Kapustyan, Antonina; Chernaya, Anastasia; Черно, Наталия; Капустян, Антонина; Черная, Анастасия
Article8-жов-2015Отримання продуктів обмеженого ферментативного гідролізу геміцелюлоз початків кукурудзиОзоліна, Софія; Osolina, Sofiya
Article8-жов-2015Исследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктовShulyak, Tatyana; Hushcha, Natalia; Kopanets, Natalia; Tishkivich, Victoria; Шуляк, Татьяна; Гуща, Наталья; Копанец, Наталья; Тишкевич, Виктория
Article8-жов-2015Качественная характеристика кукурузного глютенаRukshan, Ludmila; Smeshkov, Vitaly; Рукшан, Людмила; Смешков, Виталий
Article8-жов-2015Антимікробні та антиадгезивні властивості поверхнево-активних речовин Acinetobacter Calcoaceticus ІМВ В-7241 і Nocardia Vaccinii ІМВ В-7405, синтезованих на олієвмісних відходахПирог, Тетяна; Савенко, Інга; Никитюк, Лілія; Pirog, Tatiana; Savenko, Inga; Nikitiuk, Lilia
Article8-жов-2015Влияние водоросли хлореллы на изменение аминокислотного состава пиваMorgunova, E. M.; Nazarova, J. S.; Моргунова, Е. М.; Назарова, Ю. С.
Article8-жов-2015Використання біополімерів рослинної сировини в технології харчових продуктів із піленгасомМанолі, Тетяна; Нікітчіна, Тетяна; Баришева, Яна; Manoli, Tatiana; Nikitchina, Tatiana; Barisheva, Jana
Article8-жов-2015Проблемы кормления лошадей и пути их решенияYegorov, Bogdan; Tciundyk, Aleksandr; Егоров, Богдан; Цюндык, Александр
Article8-жов-2015Споживні властивості зерна просаЮрковська, В.; Овсянникова, Л.; Валевська, Л.; Щербатюк, С.; Yurkovska, V.; Ovsyannikov, L.; Valevska, L.; Shcherbatyuk, S.
Article8-жов-2015Вміст каротиноїдів в селекційних зразках харчової кременистої кукурудзиМироненко, Тетяна; Дзюбецький, Борис; Сатарова, Тетяна; Черчель, Владислав; Гончаров, Юрій; Абраїмова, Ольга; Рунова, Галина; Mironenko, Tatiana; Dzubetsky, Borys; Satarova, Tatiana; Cherchel, Vladislav; Abraimova, Olga; Goncharov, Yuriy
Article8-жов-2015Використання роботів-маніпуляторів в харчовій індустріїАмбарцумянц, Р.; Орлова, С.; Ambartsumyants, R.; Orlova, S.
Article8-жов-2015Актуальність використання ензимів у мийних засобах для санітарної обробки технологічного устаткування молокопереробних підприємствШинкарук, Оксана; Кухтин, Микола; Shynkaruk, Oksana; Kukhtyn, Mukola
Article8-жов-2015Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використанняЮкало, В.; Юкало, А.; Рибак, О.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, A.; Yukalo, V.; Rybak, O.; Storozh, L.; Datsyshyn, K.
Article8-жов-2015Эффективность адгезии наноразмерных частиц в системе волоконSkaptsov, A.; Скапцов, А.
Article8-жов-2015Наукові основи розробки технологій ферменованих білкових продуктів з козиного молокаРижкова, Таїса; Ryzhkova, Taisa
Article8-жов-2015Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’ясаВіннікова, Людмила; Пронькіна, Ксенія; Vinnikova, Lydmila; Pronkina, Kseniya
Article8-жов-2015Молочні продукти лікувально-профілактичного призначення із новими фітодобавкамиГачак, Юрій; Михайлицька, Ольга; Ривак, Дмитро; Рабштина, Юрій; Тицейко, Наталія; Криницький, Назар; Hachak, Yuriy; Myhaylytska, Olga; Ryvak, Dmitro; Rabshtyna, Yuriy; Tytseyko, Natalia; Krynytskiy, Nazar
Article8-жов-2015Консервування дикорослої сировиниБейко, Людмила; Beyko, l.
Article8-жов-2015Комплекс обладнання для отримання рослинної олії в малих переробних цехахШевчук, Р. С.; Шевчук, В. В.; Сукач, О. М.; Shevchuk, Roman; Shevchuk, Viktor; Sukach, Oleg
Article8-жов-2015Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тестеGurinova, Tatyana; Samuylenko, Tatyana; Zhdanova, Anastasiya; Самуйленко, Татьяна; Гуринова, Татьяна; Жданова, Анастасия
Article8-жов-2015Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період рокуЦісарик, Орися; Мусій, Любов; Tsisaryk, Orysya; Musiy, Lubov
Article8-жов-2015Зміна органолептичних показників кисломолочного сиру залежно від дози внесеної клітковини з насіння кунжутуНаговська, Володимира; Гачак, Юрій; Білик, Оксана; Харенко, Христина; Nagovska, Volodymyra; Hachack, Yurij; Bilyk, Oksana; Harenko, Hrystyna
Article8-жов-2015Технологічна оцінка якості мяса із спеціифічним розвитком автолізуЛескович, О.; Паска, М.; Leskovuch, O.; Paska, M.
Article8-жов-2015Дрессинги з гарбузовою клітковиноюРомашко, Ірина; Romashko, Iryna
Article8-жов-2015Вплив ультразвуку на інтенсифікацію екстрагування суміші поліамінів (спленіну)Грабовський, С. С.; Драчук, У. Р.; Галух, Б. І.; Grabovskyi, S.; Drachuk, U.; Halukh, B.
Article8-жов-2015Основні технологічні аспекти використання бджолиного обніжжя у виробництві майонезуПаска, М.; Вовк, В.; Paska, M.; Vovk, V.
Article8-жов-2015Використання рослинної сировини у технології виробництва напівкопчених ковбасПаска, М.; Маркович, Ірина Богданівна; Paska, M.; Markovych, I.
Article8-жов-2015Технологія морозива з козиного молока функціонального призначенняБондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.; Bondarenko, T. A.; Ryzhkova, T. N.
Article8-жов-2015Формування асортименту желейних виробів шляхом збагачення їх мінеральним преміксомЄвлаш, Вікторія; Кузнецова, Тетяна; Железняк, Зінаїда; Evlash, Viktoriya; Kuznetsova, Tetyana; Zhekezniak, Zinaida
Article8-жов-2015Creation of a new alcoholic beveragesShelegova, N.; Шелегова, Наталья
Article8-жов-2015Перспективы использования нетрадиционного растительного сырья в производстве пиваMelnik, I.; Hnatovskaya, D.; Мельник, И. В.; Гнатовская, Д. А.
Article8-жов-2015К вопросу сушки побочных продуктов пищевых предприятийRukshan, Ludmila; Smeshkov, Vitaly; Sljudneva, Natalia; Рукшан, Людмила; Смешков, Виталий; Слюднева, Наталья
Article8-жов-2015Вивченняможливості використання екструдованого кукурудзяного борошна в технології безглютенового бісквітного напівфабрикатуЮкало, Володимир; Лісовська, Тетяна Олегівна; Кушнірук, Наталія; Джур, Ярослава; Yukalo, Vladimir; Lisovskaya, Tatiana; Kushniruk, Natalia; Dzhur, Jaroslava
Article8-жов-2015Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових масВорощук, В. Я.; Шинкарик, М. М.; Voroshchuk, V.; Shynkaryk, M.
Article8-жов-2015Вивчення впливу кислотності робочого середовища на продуктивність ультрафільтраційних мембранДейниченко, Григорій; Крамаренко, Дмитро; Мазняк, Захар; Deinychenko, Grigorii; Kramarenko, Dmytro; Maznyak, Zahar
Article8-жов-2015Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнамиКарпик, Галина Вікторівна; Юрчак, Віра; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira
Article8-жов-2015Перспективні технології отримання високоенергетичних емульсійПостнов, Геннадій; Червоний, Віталій; Postnov, Gennady; Chervonyi, Vitalii
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 100 з 133