Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6522

Назва: Визначення якості виноградних вин
Інші назви: Definition of qualitywines
Автори: Салєба, Людмила
Сарібєкова, Діана
Salieba, Liudmyla
Saribekova, Diana
Приналежність: Херсонський національний технічний університет, Україна
Бібліографічний опис: Салєба Л. Визначення якості виноградних вин / Людмила Салєба, Діана Сарібєкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 190-191. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description: Salieba L., Saribekova D. (2015) Vyznachennia yakosti vynohradnykh vyn [Definition of qualitywines]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 190-191 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 663.224
Діапазон сторінок: 190-191
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6522
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.