Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6456
Назва: | Формування асортименту желейних виробів шляхом збагачення їх мінеральним преміксом |
Інші назви: | Productrange of jelly products by their enrichment mineral premix |
Автори: | Євлаш, Вікторія Кузнецова, Тетяна Железняк, Зінаїда Evlash, Viktoriya Kuznetsova, Tetyana Zhekezniak, Zinaida |
Приналежність: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна |
Бібліографічний опис: | Євлаш В. Формування асортименту желейних виробів шляхом збагачення їх мінеральним преміксом / Вікторія Євлаш, Тетяна Кузнецова, Зінаїда Железняк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 78-79. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description: | Evlash V., Kuznetsova T., Zhekezniak Z. (2015) Formuvannia asortymentu zheleinykh vyrobiv shliakhom zbahachennia yikh mineralnym premiksom [Productrange of jelly products by their enrichment mineral premix]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 78-79 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 664.856 664.48 |
Діапазон сторінок: | 78-79 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6456 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Evlash_V-Productrange_of_jelly_products_78-79.pdf | 299 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Evlash_V-Productrange_of_jelly_products_78-79.djvu | 29,57 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Evlash_V-Productrange_of_jelly_products_78-79__COVER.png | 425,37 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.