Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6456

Назва: Формування асортименту желейних виробів шляхом збагачення їх мінеральним преміксом
Інші назви: Productrange of jelly products by their enrichment mineral premix
Автори: Євлаш, Вікторія
Кузнецова, Тетяна
Железняк, Зінаїда
Evlash, Viktoriya
Kuznetsova, Tetyana
Zhekezniak, Zinaida
Приналежність: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Бібліографічний опис: Євлаш В. Формування асортименту желейних виробів шляхом збагачення їх мінеральним преміксом / Вікторія Євлаш, Тетяна Кузнецова, Зінаїда Железняк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 78-79. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Evlash V., Kuznetsova T., Zhekezniak Z. (2015) Formuvannia asortymentu zheleinykh vyrobiv shliakhom zbahachennia yikh mineralnym premiksom [Productrange of jelly products by their enrichment mineral premix]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 78-79 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 664.856
664.48
Діапазон сторінок: 78-79
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6456
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.