Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6456

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторіяuk
dc.contributor.authorКузнецова, Тетянаuk
dc.contributor.authorЖелезняк, Зінаїдаuk
dc.contributor.authorEvlash, Viktoriyauk
dc.contributor.authorKuznetsova, Tetyanauk
dc.contributor.authorZhekezniak, Zinaidauk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:34:47Z-
dc.date.available2015-12-21T14:34:47Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationЄвлаш В. Формування асортименту желейних виробів шляхом збагачення їх мінеральним преміксом / Вікторія Євлаш, Тетяна Кузнецова, Зінаїда Железняк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 78-79. — (Секція харчові технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6456-
dc.format.extent78-79uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleФормування асортименту желейних виробів шляхом збагачення їх мінеральним преміксомuk
dc.title.alternativeProductrange of jelly products by their enrichment mineral premixuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.856uk
dc.subject.udc664.48uk
dc.identifier.citationenEvlash V., Kuznetsova T., Zhekezniak Z. (2015) Formuvannia asortymentu zheleinykh vyrobiv shliakhom zbahachennia yikh mineralnym premiksom [Productrange of jelly products by their enrichment mineral premix]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 78-79 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationХарківський державний університет харчування та торгівлі, Українаuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.