Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6456

Título: Формування асортименту желейних виробів шляхом збагачення їх мінеральним преміксом
Outros títulos: Productrange of jelly products by their enrichment mineral premix
Autor: Євлаш, Вікторія
Кузнецова, Тетяна
Железняк, Зінаїда
Evlash, Viktoriya
Kuznetsova, Tetyana
Zhekezniak, Zinaida
Affiliation: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Євлаш В. Формування асортименту желейних виробів шляхом збагачення їх мінеральним преміксом / Вікторія Євлаш, Тетяна Кузнецова, Зінаїда Железняк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 78-79. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Evlash V., Kuznetsova T., Zhekezniak Z. (2015) Formuvannia asortymentu zheleinykh vyrobiv shliakhom zbahachennia yikh mineralnym premiksom [Productrange of jelly products by their enrichment mineral premix]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 78-79 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data: 8-Out-2015
Date of entry: 21-Dez-2015
Editora: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 664.856
664.48
Page range: 78-79
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6456
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Aparece nas colecções:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.