Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6456
Titel: | Формування асортименту желейних виробів шляхом збагачення їх мінеральним преміксом |
Sonstige Titel: | Productrange of jelly products by their enrichment mineral premix |
Autor(en): | Євлаш, Вікторія Кузнецова, Тетяна Железняк, Зінаїда Evlash, Viktoriya Kuznetsova, Tetyana Zhekezniak, Zinaida |
Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Євлаш В. Формування асортименту желейних виробів шляхом збагачення їх мінеральним преміксом / Вікторія Євлаш, Тетяна Кузнецова, Зінаїда Железняк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 78-79. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Evlash V., Kuznetsova T., Zhekezniak Z. (2015) Formuvannia asortymentu zheleinykh vyrobiv shliakhom zbahachennia yikh mineralnym premiksom [Productrange of jelly products by their enrichment mineral premix]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 78-79 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Erscheinungsdatum: | 8-Okt-2015 |
Date of entry: | 21-Dez-2015 |
Herausgeber: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 664.856 664.48 |
Page range: | 78-79 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6456 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Enthalten in den Sammlungen: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Evlash_V-Productrange_of_jelly_products_78-79.pdf | 299 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
FSI_2015_Evlash_V-Productrange_of_jelly_products_78-79.djvu | 29,57 kB | DjVu | Öffnen/Anzeigen | |
FSI_2015_Evlash_V-Productrange_of_jelly_products_78-79__COVER.png | 425,37 kB | image/png | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.