Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6470
Назва: | Наукові основи розробки технологій ферменованих білкових продуктів з козиного молока |
Інші назви: | Scientific basis of technology development fermenovanyh protein products from goat milk |
Автори: | Рижкова, Таїса Ryzhkova, Taisa |
Приналежність: | Харківська державна зооветеринарна академія, Україна |
Бібліографічний опис: | Рижкова Т. Наукові основи розробки технологій ферменованих білкових продуктів з козиного молока / Таїса Рижкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 103-104. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description: | Ryzhkova T. (2015) Naukovi osnovy rozrobky tekhnolohii fermenovanykh bilkovykh produktiv z kozynoho moloka [Scientific basis of technology development fermenovanyh protein products from goat milk]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 103-104 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 637.35’637 |
Діапазон сторінок: | 103-104 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6470 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Ryzhkova_T-Scientific_basis_of_technology_103-104.pdf | 360,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Ryzhkova_T-Scientific_basis_of_technology_103-104.djvu | 87 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Ryzhkova_T-Scientific_basis_of_technology_103-104__COVER.png | 497,46 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.