Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Наукові основи розробки технологій ферменованих білкових продуктів з козиного молока 304

Всього відвідувань на місяць

жовтня 2023 листопада 2023 грудня 2023 січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024
Наукові основи розробки технологій ферменованих білкових продуктів з козиного молока 0 11 2 41 0 0 2

Звантажень файлу

Переглядів
FSI_2015_Ryzhkova_T-Scientific_basis_of_technology_103-104.pdf 56
FSI_2015_Ryzhkova_T-Scientific_basis_of_technology_103-104.djvu 13
FSI_2015_Ryzhkova_T-Scientific_basis_of_technology_103-104__COVER.png 10

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 150
China 55
Netherlands 35
Germany 32
Україна 13
Sweden 7
Vietnam 5
United Kingdom 2
Ireland 2
Russia 2

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
Boardman 13
Mountain View 12
Kiev 8
Dearborn 6
Cambridge 5
Hanoi 5
Hefei 5
Kunming 5
Louisville 5