Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6470

Titel: Наукові основи розробки технологій ферменованих білкових продуктів з козиного молока
Sonstige Titel: Scientific basis of technology development fermenovanyh protein products from goat milk
Autor(en): Рижкова, Таїса
Ryzhkova, Taisa
Affiliation: Харківська державна зооветеринарна академія, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Рижкова Т. Наукові основи розробки технологій ферменованих білкових продуктів з козиного молока / Таїса Рижкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 103-104. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Ryzhkova T. (2015) Naukovi osnovy rozrobky tekhnolohii fermenovanykh bilkovykh produktiv z kozynoho moloka [Scientific basis of technology development fermenovanyh protein products from goat milk]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 103-104 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Erscheinungsdatum: 8-Okt-2015
Date of entry: 21-Dez-2015
Herausgeber: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.35’637
Page range: 103-104
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6470
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Enthalten in den Sammlungen:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.