Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6439

Назва: Застосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробів
Інші назви: Application of invert syrup in technology of preparation of flour confectionery products
Автори: Сарібєкова, Д. Г.
Куник, О. М.
Салєба, Л. В.
Сарібеков, Г. С.
Saribekova, D.
Kunik, A.
Saleba, L.
Saribekov, G.
Приналежність: Херсонський національний технічний університет, Україна
Бібліографічний опис: Застосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробів / Д. Г. Сарібєкова, О. М. Куник, Л. В. Салєба, Г. С. Сарібеков // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 47-48. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Saribekova D., Kunik A., Saleba L., Saribekov G. (2015) Zastosuvannia invertnoho syropu v tekhnolohii pryhotuvannia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv [Application of invert syrup in technology of preparation of flour confectionery products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 47-48 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 664.682.4
Діапазон сторінок: 47-48
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6439
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.