Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6439

Titel: Застосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробів
Övriga titlar: Application of invert syrup in technology of preparation of flour confectionery products
Författare: Сарібєкова, Д. Г.
Куник, О. М.
Салєба, Л. В.
Сарібеков, Г. С.
Saribekova, D.
Kunik, A.
Saleba, L.
Saribekov, G.
Affiliation: Херсонський національний технічний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Застосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробів / Д. Г. Сарібєкова, О. М. Куник, Л. В. Салєба, Г. С. Сарібеков // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 47-48. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Saribekova D., Kunik A., Saleba L., Saribekov G. (2015) Zastosuvannia invertnoho syropu v tekhnolohii pryhotuvannia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv [Application of invert syrup in technology of preparation of flour confectionery products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 47-48 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Utgivningsdatum: 8-okt-2015
Date of entry: 21-dec-2015
Utgivare: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 664.682.4
Page range: 47-48
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6439
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Samling:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!