Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6508

Назва: Mikroorganizmy potencjalnie chorobotwórcze w ściekach i osadach ściekowych przemysłu spożywczego
Інші назви: Microorganisms potentially pathogenic in wastewater and the sewage sludge from the food industry
Автори: Błaszczyk, Katarzyna
Krzyśko-Łupicka, Teresa
Приналежність: Department of Biotechnology and Molecular Biology, University of Opole, Opole, Poland
Samodzielna Katedra Biotechnologii i Biologii Molekularnej, Uniwersytet Opolski, Opole, Polska
Бібліографічний опис: Błaszczyk K. Mikroorganizmy potencjalnie chorobotwórcze w ściekach i osadach ściekowych przemysłu spożywczego / Katarzyna Błaszczyk, Teresa Krzyśko-Łupicka // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 168. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Błaszczyk K., Krzyśko-Łupicka T. (2015) Microorganisms potentially pathogenic in wastewater and the sewage sludge from the food industry. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 168 [in Polish].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Діапазон сторінок: 168
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6508
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.