Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6508
Başlık: | Mikroorganizmy potencjalnie chorobotwórcze w ściekach i osadach ściekowych przemysłu spożywczego |
Diğer Başlıklar: | Microorganisms potentially pathogenic in wastewater and the sewage sludge from the food industry |
Yazarlar: | Błaszczyk, Katarzyna Krzyśko-Łupicka, Teresa |
Affiliation: | Department of Biotechnology and Molecular Biology, University of Opole, Opole, Poland Samodzielna Katedra Biotechnologii i Biologii Molekularnej, Uniwersytet Opolski, Opole, Polska |
Bibliographic description (Ukraine): | Błaszczyk K. Mikroorganizmy potencjalnie chorobotwórcze w ściekach i osadach ściekowych przemysłu spożywczego / Katarzyna Błaszczyk, Teresa Krzyśko-Łupicka // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 168. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description (International): | Błaszczyk K., Krzyśko-Łupicka T. (2015) Microorganisms potentially pathogenic in wastewater and the sewage sludge from the food industry. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 168 [in Polish]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Yayın Tarihi: | 8-Eki-2015 |
Date of entry: | 21-Ara-2015 |
Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
Page range: | 168 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6508 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Koleksiyonlarda Görünür: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Blaszczyk_K-Microorganisms_potentially_168.pdf | 150,83 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
FSI_2015_Blaszczyk_K-Microorganisms_potentially_168.djvu | 19,4 kB | DjVu | Göster/Aç | |
FSI_2015_Blaszczyk_K-Microorganisms_potentially_168__COVER.png | 563,29 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.