Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6498
Назва: | Безпека та якість сиру кисломолочного «домашнього» виробництва, що реалізується на агропродовольчих ринках міста тернополя |
Інші назви: | The safety and quality of the cheese dairy "home" production is sold on the agricultural markets of ternopil |
Автори: | Горюк, Юлія Кухтин, Микола Horyuk, Yulia |
Приналежність: | Тернопільська дослідна станція Інституту ветеринарної медицини НААН, Україна |
Бібліографічний опис: | Горюк Ю. Безпека та якість сиру кисломолочного «домашнього» виробництва, що реалізується на агропродовольчих ринках міста тернополя / Юлія Горюк, Микола Кухтин // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 153-154. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description: | Horyuk Y. (2015) Bezpeka ta yakist syru kyslomolochnoho "domashnoho" vyrobnytstva, shcho realizuietsia na ahroprodovolchykh rynkakh mista ternopolia [The safety and quality of the cheese dairy "home" production is sold on the agricultural markets of ternopil]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 153-154 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 637.12 637.065 |
Діапазон сторінок: | 153-154 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6498 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Horyuk_Y-The_safety_and_quality_of_153-154.pdf | 364,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Horyuk_Y-The_safety_and_quality_of_153-154.djvu | 39,65 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Horyuk_Y-The_safety_and_quality_of_153-154__COVER.png | 1,43 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.