Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6498

Назва: Безпека та якість сиру кисломолочного «домашнього» виробництва, що реалізується на агропродовольчих ринках міста тернополя
Інші назви: The safety and quality of the cheese dairy "home" production is sold on the agricultural markets of ternopil
Автори: Горюк, Юлія
Кухтин, Микола
Horyuk, Yulia
Приналежність: Тернопільська дослідна станція Інституту ветеринарної медицини НААН, Україна
Бібліографічний опис: Горюк Ю. Безпека та якість сиру кисломолочного «домашнього» виробництва, що реалізується на агропродовольчих ринках міста тернополя / Юлія Горюк, Микола Кухтин // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 153-154. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Horyuk Y. (2015) Bezpeka ta yakist syru kyslomolochnoho "domashnoho" vyrobnytstva, shcho realizuietsia na ahroprodovolchykh rynkakh mista ternopolia [The safety and quality of the cheese dairy "home" production is sold on the agricultural markets of ternopil]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 153-154 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 637.12
637.065
Діапазон сторінок: 153-154
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6498
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.