Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6498

Titre: Безпека та якість сиру кисломолочного «домашнього» виробництва, що реалізується на агропродовольчих ринках міста тернополя
Autre(s) titre(s): The safety and quality of the cheese dairy "home" production is sold on the agricultural markets of ternopil
Auteur(s): Горюк, Юлія
Кухтин, Микола
Horyuk, Yulia
Affiliation: Тернопільська дослідна станція Інституту ветеринарної медицини НААН, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Горюк Ю. Безпека та якість сиру кисломолочного «домашнього» виробництва, що реалізується на агропродовольчих ринках міста тернополя / Юлія Горюк, Микола Кухтин // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 153-154. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Horyuk Y. (2015) Bezpeka ta yakist syru kyslomolochnoho "domashnoho" vyrobnytstva, shcho realizuietsia na ahroprodovolchykh rynkakh mista ternopolia [The safety and quality of the cheese dairy "home" production is sold on the agricultural markets of ternopil]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 153-154 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Date de publication: 8-oct-2015
Date of entry: 21-déc-2015
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.12
637.065
Page range: 153-154
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6498
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Collection(s) :Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.