Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6498
Başlık: | Безпека та якість сиру кисломолочного «домашнього» виробництва, що реалізується на агропродовольчих ринках міста тернополя |
Diğer Başlıklar: | The safety and quality of the cheese dairy "home" production is sold on the agricultural markets of ternopil |
Yazarlar: | Горюк, Юлія Кухтин, Микола Horyuk, Yulia |
Affiliation: | Тернопільська дослідна станція Інституту ветеринарної медицини НААН, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Горюк Ю. Безпека та якість сиру кисломолочного «домашнього» виробництва, що реалізується на агропродовольчих ринках міста тернополя / Юлія Горюк, Микола Кухтин // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 153-154. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description (International): | Horyuk Y. (2015) Bezpeka ta yakist syru kyslomolochnoho "domashnoho" vyrobnytstva, shcho realizuietsia na ahroprodovolchykh rynkakh mista ternopolia [The safety and quality of the cheese dairy "home" production is sold on the agricultural markets of ternopil]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 153-154 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Yayın Tarihi: | 8-Eki-2015 |
Date of entry: | 21-Ara-2015 |
Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 637.12 637.065 |
Page range: | 153-154 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6498 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Koleksiyonlarda Görünür: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Horyuk_Y-The_safety_and_quality_of_153-154.pdf | 364,82 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
FSI_2015_Horyuk_Y-The_safety_and_quality_of_153-154.djvu | 39,65 kB | DjVu | Göster/Aç | |
FSI_2015_Horyuk_Y-The_safety_and_quality_of_153-154__COVER.png | 1,43 MB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.