Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6485

Назва: Використання реакції азосполучення для хроматографічного визначення 2-хлорофенолу
Інші назви: Use azocoupling reaction to determine the 3-chlorophenole by chromatography
Автори: Мага, Іван
Maga, Ivan
Приналежність: Ужгородський національний університет
Бібліографічний опис: Мага І. Використання реакції азосполучення для хроматографічного визначення 2-хлорофенолу / Іван Мага // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 131. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Maga I. (2015) Vykorystannia reaktsii azospoluchennia dlia khromatohrafichnoho vyznachennia 2-khlorofenolu [Use azocoupling reaction to determine the 3-chlorophenole by chromatography]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 131 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 543.421
546.56
Діапазон сторінок: 131
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6485
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.