Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6485

Başlık: Використання реакції азосполучення для хроматографічного визначення 2-хлорофенолу
Diğer Başlıklar: Use azocoupling reaction to determine the 3-chlorophenole by chromatography
Yazarlar: Мага, Іван
Maga, Ivan
Affiliation: Ужгородський національний університет
Bibliographic description (Ukraine): Мага І. Використання реакції азосполучення для хроматографічного визначення 2-хлорофенолу / Іван Мага // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 131. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Maga I. (2015) Vykorystannia reaktsii azospoluchennia dlia khromatohrafichnoho vyznachennia 2-khlorofenolu [Use azocoupling reaction to determine the 3-chlorophenole by chromatography]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 131 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Yayın Tarihi: 8-Eki-2015
Date of entry: 21-Ara-2015
Yayıncı: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 543.421
546.56
Page range: 131
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6485
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Koleksiyonlarda Görünür:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.