Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6485

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМага, Іванuk
dc.contributor.authorMaga, Ivanuk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:38:20Z-
dc.date.available2015-12-21T14:38:20Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationМага І. Використання реакції азосполучення для хроматографічного визначення 2-хлорофенолу / Іван Мага // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 131. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6485-
dc.format.extent131uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleВикористання реакції азосполучення для хроматографічного визначення 2-хлорофенолуuk
dc.title.alternativeUse azocoupling reaction to determine the 3-chlorophenole by chromatographyuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc543.421uk
dc.subject.udc546.56uk
dc.identifier.citationenMaga I. (2015) Vykorystannia reaktsii azospoluchennia dlia khromatohrafichnoho vyznachennia 2-khlorofenolu [Use azocoupling reaction to determine the 3-chlorophenole by chromatography]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 131 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationУжгородський національний університетuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.