Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)
: [133]
����△
8-9 жовтня 2015 року відбулася Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» присвячена 20-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя.
Збірник матеріалів конференції
У роботі конференції взяли участь викладачі, аспіранти та студенти кафедри харчової біотехнології і хімії, вище керівництво університету, представники влади області й міста, представники промислових підприємств харчової галузі, а також науковці та дослідники з вищих наукових та навчальних закладів України й з-за кордону.
З вітальними словами до колективу кафедри та усіх учасників конференції звернулись завідувач кафедри харчової біотехнології і хімії д.б.н., професор Покотило Олег Степанович, ректор Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, д.т.н., професор Ясній Петро Володимирович, директор Департаменту агропромислового розвитку Тернопільської облдержадміністрації Напора Олег Романович, начальник відділу міжнародного співробітництва і туризму Тернопільської міської ради Кашицький Володимир Володимирович, заступник директора з кадрових питань ПАП «Агропродсервіс» Воробець Петро Петрович.
Також цього дня кафедру харчової біотехнології і хімії вітали Марек Варенчук, Президент Польської Академії Здоров’я; Олексій Вартаньян, директор ТМ «Мак – Вар Екопродукт», (Вінниця); Михайло Марченко, заслужений діяч науки і техніки України, декан факультету біології, екології та біотехнології, завідувач кафедри біохімії та біотехнології Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича; Марія Паска, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького; Таїсія Рижкова к.т.н., доцент, доцент кафедри технології молока Харківського зооветеринарного інституту.
З нагоди проведення Міжнародної науково-технічної конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» та з нагоди Дня працівників харчової промисловості Подяками від міського голови та Почесними грамотами Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя були відзначені кращі науково-педагогічні працівники кафедри.
Учасники конференції мали змогу заслухати та обговорити 19 доповідей, представлених на пленарних засіданнях, 43 доповіді в рамках секції «Харчові технології», 22 доповіді на засіданнях секції «Харчова хімія і біотехнологія», 18 доповідей в секції «Безпека та експертиза харчових продуктів», 10 доповідей в рамках секції «Стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів» та 17 доповідей в секції «Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів».
Конференція проводилася з метою висвітлення основних результатів наукових досліджень, здобутків, відкриттів у харчовій науці за останні роки в Україні та світі, а також представлення досягнень провідними виробниками харчових продуктів, в першу чергу Тернопільської області. Разом з тим, у секціях конференції було висвітлено широке коло питань щодо безпеки, якості та експертизи харчових продуктів, стандартизації, сертифікації сировини і харчових продуктів в проекції нових національних законів.
Під час роботи конференції також діяла виставка харчової продукції підприємств: Корпорація «Агропродсервіс», ТОВ «Україна», ДП «Дінтер Україна Скала», ТОВ «Агробізнес», ПП «Агроспецгосп», ПАТ «ТерА», ТОВ «Опілля», ТМ «Мак – Вар Екопродукт» та інші.
Учасники конференції відвідали Музей історії університету та Музей імені Івана Пулюя.
Світлини з події на сторінці Facebook.
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Зміст
| 1 |
| 5 |
СЕКЦІЯ ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ | |
| 14 |
| 16 |
| 17 |
| 19 |
| 20 |
| 21 |
| 23 |
| 24 |
| 26 |
| 27 |
| 29 |
| 30 |
| 32 |
| 34 |
| 35 |
| 38 |
| 40 |
| 41 |
| 43 |
| 44 |
| 46 |
| 47 |
| 49 |
| 50 |
| 52 |
| 54 |
| 56 |
| 58 |
| 60 |
| 61 |
| 63 |
| 65 |
| 67 |
| 69 |
| 71 |
| 73 |
| 75 |
| 77 |
| 78 |
| 80 |
| 82 |
| 84 |
| 86 |
| 88 |
| 90 |
| 92 |
| 93 |
| 95 |
| 96 |
| 99 |
| 101 |
СЕКЦІЯ ХАРЧОВА ХІМІЯ І БІОТЕХНОЛОГІЯ | |
| 102 |
| 103 |
| 105 |
| 107 |
| 109 |
| 111 |
| 113 |
| 114 |
| 116 |
| 118 |
| 120 |
| 122 |
| 124 |
| 126 |
| 128 |
| 129 |
| 131 |
| 132 |
| 134 |
| 135 |
| 137 |
| 139 |
| 141 |
| 143 |
| 145 |
| 146 |
| 147 |
| 149 |
| 151 |
| 153 |
| 155 |
| 157 |
| 159 |
| 160 |
| 161 |
| 163 |
| 164 |
| 165 |
| 166 |
| 168 |
| 169 |
| 170 |
| 171 |
| 172 |
| 174 |
| 176 |
СЕКЦІЯ СТАНДАРТИЗАЦІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ СИРОВИНИ І ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | |
| 178 |
| 180 |
| 181 |
| 183 |
| 185 |
| 187 |
| 188 |
| 190 |
| 192 |
| 193 |
| 194 |
| 196 |
| 199 |
| 200 |
| 202 |
| 204 |
| 206 |
| 208 |
| 209 |
| 211 |
| 213 |
| 214 |
| 215 |
| 217 |
| 219 |
| 221 |
| 223 |
| 224 |
| 226 |
| 227 |
| 228 |
| 230 |
| 231 |
Content
| 1 |
| 5 |
FOOD TECHNOLOGY SECTION | |
| 14 |
| 16 |
| 17 |
| 19 |
| 20 |
| 21 |
| 23 |
| 24 |
| 26 |
| 27 |
| 29 |
| 30 |
| 32 |
| 34 |
| 35 |
| 38 |
| 40 |
| 41 |
| 43 |
| 44 |
| 46 |
| 47 |
| 49 |
| 50 |
| 52 |
| 54 |
| 56 |
| 58 |
| 60 |
| 61 |
| 63 |
| 65 |
| 67 |
| 69 |
| 71 |
| 73 |
| 75 |
| 77 |
| 78 |
| 80 |
| 82 |
| 84 |
| 86 |
| 88 |
| 90 |
| 92 |
| 93 |
| 95 |
| 96 |
| 99 |
| 101 |
FOOD CHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY SECTION | |
| 102 |
| 103 |
| 105 |
| 107 |
| 109 |
| 111 |
| 113 |
| 114 |
| 116 |
| 118 |
| 120 |
| 122 |
| 124 |
| 126 |
| 128 |
| 129 |
| 131 |
| 132 |
| 134 |
| 135 |
| 137 |
| 139 |
| 141 |
| 143 |
| 145 |
| 146 |
| 147 |
| 149 |
| 151 |
| 153 |
| 155 |
| 157 |
| 159 |
| 160 |
| 161 |
| 163 |
| 164 |
| 165 |
| 166 |
| 168 |
| 169 |
| 170 |
| 171 |
| 172 |
| 174 |
| 176 |
STANDARDIZATION AND CERTIFICATION OF RAW MATERIALS AND FOOD PRODUCTS SECTION | |
| 178 |
| 180 |
| 181 |
| 183 |
| 185 |
| 187 |
| 188 |
| 190 |
| 192 |
| 193 |
| 194 |
| 196 |
| 199 |
| 200 |
| 202 |
| 204 |
| 206 |
| 208 |
| 209 |
| 211 |
| 213 |
| 214 |
| 215 |
| 217 |
| 219 |
| 221 |
| 223 |
| 224 |
| 226 |
| 227 |
| 228 |
| 230 |
| 231 |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 100 of 133
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Видавничі сторінки | - |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Біодеградабельні гідрогелі на основі хітозану | Кузмінська, Христина; Савка, Марія; Будішевська, Ольга; Воронов, Станіслав; Kuzminska, Chrystyna; Savka, Maria; Budishevska, Olha; Voronov, Stanislav |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Роль кваліфікованих фахівців у розвитку харчової промисловості | Каплун, Андрій; Kaplun, Andrey |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Використання відпрацьованої соняшникової олії для модифікації дисперсної крейди | Васильєв, Віктор; Чобіт, Максим; Панченко, Юрій; Кот, Володимир; Vasylyev, Viktor; Chobit, Maxym; Panchenko, Yuriy; Kot, Volodymyr |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Проблеми адаптації харчових виробництв до глобальної зміни клімату | Зварич, Наталя; Zvarych, Natalia |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Інноваційні водні технології, практика і перспективи використання в галузях для життєдіяльності людини | Грищук, Валерій Павлович; Gryshchuk, Valerii P. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Гормональний профіль та неспецифічна резистентність кнурів за умов передзабійного стресу | Грабовський, С.; Грабовська, О.; Grabovskyi, S.; Grabovska, O. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Актуальні тенденції вітчизняної мʼясопереробної промисловості | Баль-Прилипко, Л.; Леонова, Б.; Сокирко, О.; Bal-Prylypko, L.; Leonova, B.; Sokirko, A. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Зшиті гідрогелі на основі кополімерів акриламіду | Волошин, Руслана; Букартик, Наталя; Шевчук, Олег; Токарев, Віктор; Voloshyn, Ruslana; Bukartyk, Natalia; Shevchuk, Oleh; Tokarev, Viktor |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Технологические особенности новых гибридов кукурузы | Цедик, Ольга; Tsedik, Olga |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Перспективи використання пиловловлювачів комбінованої дії на підприємствах переробної і харчової галузей регіону | Гумницький, Ярослав; Куц, Віктор; Gumnitsky, Yaroslav; Kuts, Victor |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Особенности внедрения мсфо в практику работы пищевых предприятий в беларуси и туркменистане | Козлова, Елена; Курбанов, Сапардурды |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначения | Balotska, Aliaxandr; Labkova, Maryna; Болотько, Александр; Лобкова, Марина |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Дієтична добавка «Ксенодерм»: склад та дія на організм людини | Бігуняк, Тетяна; Бігуняк, Катерина; Bihunyak, Tetyana; Bihunyak, Kateryna |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Повышение эффективности маркетинговой деятельности предприятий пищевой промышленности на основе сбалансированной системы показателей и рейтинговой оценки | Klimova, Yuliya; Moskaleva, Alina; Климова, Юлия; Москалева, Алина |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Перспективи використання харчової добавки Велькорин (E 242) у виробництві напоїв | Подрушняк, А. Є.; Голінько, О. М.; Деміч, А. А.; Євмененко, К. В.; Вихор, В. О.; Podrushnyak, A.; Golynko, O.; Demich, A.; Yevmenenko, K.; Vyhor, V. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Застосування кавітаційної активації розчинника в технології виготовлення розчинної кави | Вітенько, Тетяна; Городиський, Назар Іванович; Vitenko, Tetiana; Horodyskyy, Nazar |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Показники оцінки ефективності інноваційно-логістичних процесів у сфері управління промислового підприємства (Європейські адаптивно-трансформаційні контексти) | Шерстюк, Роман Петрович; Погайдак, Ольга Богданівна; Sherstiuk, R. P.; Pohaydak, O. B. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Современные принципы проектирования пищевых продуктов | Kazutina, Tatyana; Mashkova, Irina; Казутина, Татьяна; Машкова, Ирина |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Питання гармонізації законодавства україни у сфері регламентації харчових добавок з міжнародними вимогами | Адамчук, Т. В.; Adamchuk, T. V. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Організація виробництва органічних молочних продуктів в Україні | Борова, Марина; Поліщук, Галина; Borova, Maryna; Polishchuk, Galyna |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Ресурсоощадність харчових переробних підприємств вимога дня | Кирич, Наталія Богданівна; Кінаш, Ірина Анатоліївна; Kyrych, Natalia; Kinash, Irina |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССР | Приліпко, Т. М.; Данчук, В. В.; Супрович, Т. М.; Prilipko, T. M.; Danchuk, V. V.; Suprovich, T. M. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Щодо стандартизації продуктів для спеціальних медичних цілей | Мотузка, Юлія; Motuzka, Iuliia |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Наукове обгрунтування встановлення відповідності мікробіологічним критеріям гігієни виробництва туш свиней | Кустуров, В. Б.; Касянчук, В. В.; Kusturov, V. B.; Kasyanchuk, V. V. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Визначення якості виноградних вин | Салєба, Людмила; Сарібєкова, Діана; Salieba, Liudmyla; Saribekova, Diana |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Оцінка якості меду натурального, виробленого в різних регіонах України | Лисенко, Г. Л.; Леппа, А. Л.; Боднарчук, І. М.; Lysenko, A. L.; Leppa, A. L.; Bodnarchyk, I. M. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Гармонизация отечественных максимально допустимых уровней содержания микотоксинов в пищевых продуктах с регламентами ЕС | Podrushnyak, Anatoly; Golinko, Olga; Stroi, Anatoly; Stadnichuk, Natalie; Подрушняк, Анатолий; Голинько, Ольга; Строй, Анатолий; Стадничук, Наталия |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчування | Зайцева, О.; Сметанін, В.; Степневська, Я.; Zaitseva, O.; Smetanin, V.; Stepnevska, Y. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Сучасний стан і тенденції формування асортименту мармеладу желейного | Добровольська, Олена; Самохвалова, Ольга; Dobrovolska, Olena; Samohvalova, Olga |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Щодо регламентації показників якості молочних продуктів | Романчук, І. О.; Romanchuk, I. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Порядок державної реєстрації харчових продуктів функціонального призначення | Криськова, Лариса Петрівна; Покотило, О. С.; Kryskova, Larysa; Pokotylo, Oleh |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Контроль якості при виробництві нових видів консервів | Тіхосова, Ганна; Стоянова, Ольга; Зубкова, Катерина; Stoyanova, O. V.; Zubkova, K. V. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Development of instrumental analytical approaches based on the principles of biosensorics for control of quality of milk and milk products | Starodub, Nickolaj F.; Ruban, Julia; Taran, Marina V.; Shpyrka, N.; Witer, R. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Алгоритм впливу води поверхневих водойм як фактора ризику для здоров'я населення | Ковальчук, Л. Й.; Kovalchuk, L. I. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Мониторинг нитратов в воде | Baitava, Sviatlana; Hapeyeva, Tamara; Lipskaya, Dina; Баитова, Светлана; Гапеева, Тамара; Липская, Дина |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Способи досягнення екологічної безпеки харчових продуктів | Лясота, Оксана; Lyasota, Oksana |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Характеристика основних показників монофлорного меду одеської області | Негай, І. В.; Касянчук, В. В.; Rotayenko, Y. M.; Kasyanchuk, V. V. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Мікробіологічний контроль водного середовища для вирощування прісноводної риби | Ротаєнко, Ю. М.; Касянчук, В. В.; Rotayenko, Y. M.; Kasyanchuk, V. V. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Mikroorganizmy potencjalnie chorobotwórcze w ściekach i osadach ściekowych przemysłu spożywczego | Błaszczyk, Katarzyna; Krzyśko-Łupicka, Teresa |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Мідії, як біотест-об’єкти для визначення рівня безпечності водного середовища та гідробіонтів відносно хлорорганічних сполук | Фодченко, І. А.; Касянчук, В. В.; Fodchenko, Irina A.; Kasyanchuk, Victoria V. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Хімічний склад та харчова цінність яловичини в залежності від віку й статі тварин | Басараб, Ірина; Basarab, Iryna |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Оцінка якості соків для дитячого харчування | Воробець, Марія; Кобаса, Ігор; Фрунза, Ірина; Vorobets, Mariya; Kobasa, Ihor; Frunza, Iryna |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичини | Вудмаска, І.; Петрук, А.; Vudmaska, I.; Petruk, A. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Визначення цитотоксичності сухої молочної сироватки, збагаченої магнієм і манганом | Кочубей-Литвиненко, Оксана; Олішевський, Валентин; Маринін, Андрій; Бабко, Євген; Дмитруха, Наталія; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Olishevsky, Valentyn; Marinin, Andrii; Babko, Evgen; Dmytrukha, Nataliya |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Українські стандарти безпечності харчових продуктів | Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Особливості харчування людей похилого віку | Сельський, В.; Мельнічук, О.; Бейко, Л.; Selskyi, V.; Melnychuk, O.; Beyko, L. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Мікробіологічні дослідження гострих соусів з перцю чілі та відповідність їх вимогам безпеки | Мельнічук, О.; Сельський, В.; Melnychuk, O.; Selskyi, V. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Особливості харчування у літньому і старечому віці | Булик, Р.; Захарчук, О.; Кривчанська, М.; Bulyk, R.; Zaharchuk, O.; Kryvchanska, M. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Безпека та якість сиру кисломолочного «домашнього» виробництва, що реалізується на агропродовольчих ринках міста тернополя | Горюк, Юлія; Кухтин, Микола; Horyuk, Yulia |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Ампелоекологічний потенціал території тов «агрофірма шабо» для виробництва вин з зазначенням походження | Іукурідзе, Елдар Жораєвич; Iukuridze, Eldar |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот | Покотило, Олег; Лялик, Анастасія Тарасівна; Ониськів, Вікторія; Pokotylo, Oleg; Lyalyk, Anastasia; Onys'ko, Victoria |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Генетично модифіковані продукти: економічна революція чи біологічна загроза | Покотило, Олег; Коваль, Марія; Pokotylo, Oleg; Koval, Marya |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Роль національної комісії україни кодекс аліментаріус щодо безпечності харчових добавок | Покотило, Олег; Козак, Дарія; Коваль, Марія; Ярошенко, Тетяна; Матіяш, Оля; Pokotylo, Oleg; Kozak, Darius; Koval, Marya; Yaroshenko, Tatiana; Matiyash, Olga |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Перспективи впровадження біопродукції на основі мікробіоти «тибетський грибок» | Вічко, Олена Іванівна; Швед, О. В.; Новіков, В. П.; Vichko, O. I.; Shved, O. V.; Novikov, V. P. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію | Скульська, І. В.; Цісарик, О. Й.; Skulska, I. V.; Tsisaryk, O. Y. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Розробка нанокомпозитного амперометричного біосенсора для контроля якості вина на основі визначення лактату | Романенко, М. О.; Моцар, В. С.; Волошина, І. М.; Шкотова, Л. В.; Romanenko, M. O.; Woloshina, I. N.; Shkotova, L. V. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Кальцій гідроксилапатит як бактерицидний наповнювач композиційних матеріалів | Кобаса, Ігор; Арсеньєва, Лариса; Воробець, Марія; Чебан, Лариса; Стецюк, Ганна; Kobasa, Ihor; Arsenieva, Larysa; MariyaVorobets; Cheban, Larysa; Stecyuk, Anna |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Удосконалення методу визначення числа омилення у жирах тваринного походження | Приліпко, Т.; Букалова, Н.; Prilipko, T. M.; Bukalova, N. V. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Отримання біологічно активних комплексів – метал-селен-ліпідних субстанцій | Вінярська, Галина; Боднар, Оксана; Viniarska, Halina; Bodnar, Oksana |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Розробка високоспецифічного методу ПЛР-індикації Enterobacter Sakazakii | Гришина, Є. А.; Бергілевич, О. М.; Grishina, E. A.; Berhilevych, O. M. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Щодо можливості розширення сфери застосування сорбатів та бензоатів у консервованих грибах | Голінько, О. М.; Деміч, А. А.; Євмененко, К. В.; Вихор, В. О.; Golynko, O.; Demich, A.; Yevmenenko, K.; Vyhor, V. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Використання реакції азосполучення для хроматографічного визначення 2-хлорофенолу | Мага, Іван; Maga, Ivan |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Получение биологически активных компонентов клеточных стенок поливидовой бактериальной закваски ферментативным способом | Cherno, Nataliya; Kapustyan, Antonina; Chernaya, Anastasia; Черно, Наталия; Капустян, Антонина; Черная, Анастасия |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Отримання продуктів обмеженого ферментативного гідролізу геміцелюлоз початків кукурудзи | Озоліна, Софія; Osolina, Sofiya |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Исследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктов | Shulyak, Tatyana; Hushcha, Natalia; Kopanets, Natalia; Tishkivich, Victoria; Шуляк, Татьяна; Гуща, Наталья; Копанец, Наталья; Тишкевич, Виктория |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Качественная характеристика кукурузного глютена | Rukshan, Ludmila; Smeshkov, Vitaly; Рукшан, Людмила; Смешков, Виталий |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Антимікробні та антиадгезивні властивості поверхнево-активних речовин Acinetobacter Calcoaceticus ІМВ В-7241 і Nocardia Vaccinii ІМВ В-7405, синтезованих на олієвмісних відходах | Пирог, Тетяна; Савенко, Інга; Никитюк, Лілія; Pirog, Tatiana; Savenko, Inga; Nikitiuk, Lilia |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Влияние водоросли хлореллы на изменение аминокислотного состава пива | Morgunova, E. M.; Nazarova, J. S.; Моргунова, Е. М.; Назарова, Ю. С. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Використання біополімерів рослинної сировини в технології харчових продуктів із піленгасом | Манолі, Тетяна; Нікітчіна, Тетяна; Баришева, Яна; Manoli, Tatiana; Nikitchina, Tatiana; Barisheva, Jana |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Проблемы кормления лошадей и пути их решения | Yegorov, Bogdan; Tciundyk, Aleksandr; Егоров, Богдан; Цюндык, Александр |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Споживні властивості зерна проса | Юрковська, В.; Овсянникова, Л.; Валевська, Л.; Щербатюк, С.; Yurkovska, V.; Ovsyannikov, L.; Valevska, L.; Shcherbatyuk, S. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Вміст каротиноїдів в селекційних зразках харчової кременистої кукурудзи | Мироненко, Тетяна; Дзюбецький, Борис; Сатарова, Тетяна; Черчель, Владислав; Гончаров, Юрій; Абраїмова, Ольга; Рунова, Галина; Mironenko, Tatiana; Dzubetsky, Borys; Satarova, Tatiana; Cherchel, Vladislav; Abraimova, Olga; Goncharov, Yuriy |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Використання роботів-маніпуляторів в харчовій індустрії | Амбарцумянц, Р.; Орлова, С.; Ambartsumyants, R.; Orlova, S. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Актуальність використання ензимів у мийних засобах для санітарної обробки технологічного устаткування молокопереробних підприємств | Шинкарук, Оксана Юріївна; Кухтин, Микола; Shynkaruk, Oksana; Kukhtyn, Mukola |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання | Юкало, В.; Юкало, А.; Рибак, О.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, A.; Yukalo, V.; Rybak, O.; Storozh, L.; Datsyshyn, K. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Эффективность адгезии наноразмерных частиц в системе волокон | Skaptsov, A.; Скапцов, А. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Наукові основи розробки технологій ферменованих білкових продуктів з козиного молока | Рижкова, Таїса; Ryzhkova, Taisa |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса | Віннікова, Людмила; Пронькіна, Ксенія; Vinnikova, Lydmila; Pronkina, Kseniya |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Молочні продукти лікувально-профілактичного призначення із новими фітодобавками | Гачак, Юрій; Михайлицька, Ольга; Ривак, Дмитро; Рабштина, Юрій; Тицейко, Наталія; Криницький, Назар; Hachak, Yuriy; Myhaylytska, Olga; Ryvak, Dmitro; Rabshtyna, Yuriy; Tytseyko, Natalia; Krynytskiy, Nazar |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Консервування дикорослої сировини | Бейко, Людмила; Beyko, l. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Комплекс обладнання для отримання рослинної олії в малих переробних цехах | Шевчук, Р. С.; Шевчук, В. В.; Сукач, О. М.; Shevchuk, Roman; Shevchuk, Viktor; Sukach, Oleg |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тесте | Gurinova, Tatyana; Samuylenko, Tatyana; Zhdanova, Anastasiya; Самуйленко, Татьяна; Гуринова, Татьяна; Жданова, Анастасия |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період року | Цісарик, Орися; Мусій, Любов; Tsisaryk, Orysya; Musiy, Lubov |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Зміна органолептичних показників кисломолочного сиру залежно від дози внесеної клітковини з насіння кунжуту | Наговська, Володимира; Гачак, Юрій; Білик, Оксана; Харенко, Христина; Nagovska, Volodymyra; Hachack, Yurij; Bilyk, Oksana; Harenko, Hrystyna |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Технологічна оцінка якості мяса із спеціифічним розвитком автолізу | Лескович, О.; Паска, М.; Leskovuch, O.; Paska, M. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Дрессинги з гарбузовою клітковиною | Ромашко, Ірина; Romashko, Iryna |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Вплив ультразвуку на інтенсифікацію екстрагування суміші поліамінів (спленіну) | Грабовський, С. С.; Драчук, У. Р.; Галух, Б. І.; Grabovskyi, S.; Drachuk, U.; Halukh, B. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Основні технологічні аспекти використання бджолиного обніжжя у виробництві майонезу | Паска, М.; Вовк, В.; Paska, M.; Vovk, V. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Використання рослинної сировини у технології виробництва напівкопчених ковбас | Паска, М.; Маркович, Ірина Богданівна; Paska, M.; Markovych, I. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Технологія морозива з козиного молока функціонального призначення | Бондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.; Bondarenko, T. A.; Ryzhkova, T. N. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Формування асортименту желейних виробів шляхом збагачення їх мінеральним преміксом | Євлаш, Вікторія; Кузнецова, Тетяна; Железняк, Зінаїда; Evlash, Viktoriya; Kuznetsova, Tetyana; Zhekezniak, Zinaida |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Creation of a new alcoholic beverages | Shelegova, N.; Шелегова, Наталья |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Перспективы использования нетрадиционного растительного сырья в производстве пива | Melnik, I.; Hnatovskaya, D.; Мельник, И. В.; Гнатовская, Д. А. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | К вопросу сушки побочных продуктов пищевых предприятий | Rukshan, Ludmila; Smeshkov, Vitaly; Sljudneva, Natalia; Рукшан, Людмила; Смешков, Виталий; Слюднева, Наталья |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Вивченняможливості використання екструдованого кукурудзяного борошна в технології безглютенового бісквітного напівфабрикату | Юкало, Володимир; Лісовська, Тетяна Олегівна; Кушнірук, Наталія; Джур, Ярослава; Yukalo, Vladimir; Lisovskaya, Tatiana; Kushniruk, Natalia; Dzhur, Jaroslava |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових мас | Ворощук, В. Я.; Шинкарик, М. М.; Voroshchuk, V.; Shynkaryk, M. |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Вивчення впливу кислотності робочого середовища на продуктивність ультрафільтраційних мембран | Дейниченко, Григорій; Крамаренко, Дмитро; Мазняк, Захар; Deinychenko, Grigorii; Kramarenko, Dmytro; Maznyak, Zahar |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами | Карпик, Галина Вікторівна; Юрчак, Віра; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira |
Article | 8-十月-2015 | 21-十二月-2015 | Перспективні технології отримання високоенергетичних емульсій | Постнов, Геннадій; Червоний, Віталій; Postnov, Gennady; Chervonyi, Vitalii |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 100 of 133