Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6535
Назва: | Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначения |
Інші назви: | Market research the Republic of Belarus and priorities in the production of meat products functional appointments |
Автори: | Balotska, Aliaxandr Labkova, Maryna Болотько, Александр Лобкова, Марина |
Приналежність: | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь |
Бібліографічний опис: | Болотько А. Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначения / Александр Болотько, Марина Лобкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 213. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Balotska A., Labkova M. (2015) Issledovanie rynka Respubliki Belarus i prioritety v proizvodstve miasnykh produktov funktsionalnoho naznacheniia [Market research the Republic of Belarus and priorities in the production of meat products functional appointments]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 213 [in Russian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 637.5 339.13 |
Діапазон сторінок: | 213 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6535 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Balotska_A-Market_research_the_Republic_213.pdf | 148,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Balotska_A-Market_research_the_Republic_213.djvu | 14,07 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Balotska_A-Market_research_the_Republic_213__COVER.png | 481,08 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.