Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6535

Titre: Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначения
Autre(s) titre(s): Market research the Republic of Belarus and priorities in the production of meat products functional appointments
Auteur(s): Balotska, Aliaxandr
Labkova, Maryna
Болотько, Александр
Лобкова, Марина
Affiliation: Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Болотько А. Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначения / Александр Болотько, Марина Лобкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 213. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Balotska A., Labkova M. (2015) Issledovanie rynka Respubliki Belarus i prioritety v proizvodstve miasnykh produktov funktsionalnoho naznacheniia [Market research the Republic of Belarus and priorities in the production of meat products functional appointments]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 213 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Date de publication: 8-oct-2015
Date of entry: 21-déc-2015
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.5
339.13
Page range: 213
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6535
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Collection(s) :Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.