Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6491

Назва: Розробка нанокомпозитного амперометричного біосенсора для контроля якості вина на основі визначення лактату
Інші назви: Development of nanocomposite amperometric biosensor for the control of wine quality based on lactate determination
Автори: Романенко, М. О.
Моцар, В. С.
Волошина, І. М.
Шкотова, Л. В.
Romanenko, M. O.
Woloshina, I. N.
Shkotova, L. V.
Приналежність: Національний університет харчових технологій, Україна
Інститут молекулярної біології ті генетики НАН України, лабораторія біомлекулярної електроніки
Бібліографічний опис: Розробка нанокомпозитного амперометричного біосенсора для контроля якості вина на основі визначення лактату / М. О. Романенко, В. С. Моцар, І. М. Волошина, Л. В. Шкотова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 141-142. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Romanenko M. O., Woloshina I. N., Shkotova L. V. (2015) Rozrobka nanokompozytnoho amperometrychnoho biosensora dlia kontrolia yakosti vyna na osnovi vyznachennia laktatu [Development of nanocomposite amperometric biosensor for the control of wine quality based on lactate determination]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 141-142 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 544.722
57.088.1
543.5
Діапазон сторінок: 141-142
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6491
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.