Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6528

Назва: Питання гармонізації законодавства україни у сфері регламентації харчових добавок з міжнародними вимогами
Інші назви: The issue of harmonizing the legislation of ukraine in the regulation of food additives with international requirements
Автори: Адамчук, Т. В.
Adamchuk, T. V.
Приналежність: ДП "Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І.Медведя Міністерства охорони здоров'я України", Україна
Бібліографічний опис: Адамчук Т. В. Питання гармонізації законодавства україни у сфері регламентації харчових добавок з міжнародними вимогами / Т. В. Адамчук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 200-201. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description: Adamchuk T. V. (2015) Pytannia harmonizatsii zakonodavstva ukrainy u sferi rehlamentatsii kharchovykh dobavok z mizhnarodnymy vymohamy [The issue of harmonizing the legislation of ukraine in the regulation of food additives with international requirements]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 200-201 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 614.31
613
29
Діапазон сторінок: 200-201
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6528
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.