Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6528
Назва: | Питання гармонізації законодавства україни у сфері регламентації харчових добавок з міжнародними вимогами |
Інші назви: | The issue of harmonizing the legislation of ukraine in the regulation of food additives with international requirements |
Автори: | Адамчук, Т. В. Adamchuk, T. V. |
Приналежність: | ДП "Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І.Медведя Міністерства охорони здоров'я України", Україна |
Бібліографічний опис: | Адамчук Т. В. Питання гармонізації законодавства україни у сфері регламентації харчових добавок з міжнародними вимогами / Т. В. Адамчук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 200-201. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Adamchuk T. V. (2015) Pytannia harmonizatsii zakonodavstva ukrainy u sferi rehlamentatsii kharchovykh dobavok z mizhnarodnymy vymohamy [The issue of harmonizing the legislation of ukraine in the regulation of food additives with international requirements]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 200-201 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 614.31 613 29 |
Діапазон сторінок: | 200-201 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6528 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Adamchuk_T_V-The_issue_of_harmonizing_200-201.pdf | 295,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Adamchuk_T_V-The_issue_of_harmonizing_200-201.djvu | 24,88 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Adamchuk_T_V-The_issue_of_harmonizing_200-201__COVER.png | 523,67 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.