Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6528

Tytuł: Питання гармонізації законодавства україни у сфері регламентації харчових добавок з міжнародними вимогами
Inne tytuły: The issue of harmonizing the legislation of ukraine in the regulation of food additives with international requirements
Authors: Адамчук, Т. В.
Adamchuk, T. V.
Akcesoria: ДП "Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І.Медведя Міністерства охорони здоров'я України", Україна
Cytat: Адамчук Т. В. Питання гармонізації законодавства україни у сфері регламентації харчових добавок з міжнародними вимогами / Т. В. Адамчук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 200-201. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description: Adamchuk T. V. (2015) Pytannia harmonizatsii zakonodavstva ukrainy u sferi rehlamentatsii kharchovykh dobavok z mizhnarodnymy vymohamy [The issue of harmonizing the legislation of ukraine in the regulation of food additives with international requirements]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 200-201 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 614.31
613
29
Zakres stron: 200-201
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6528
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi