กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6528

ชื่อเรื่อง: Питання гармонізації законодавства україни у сфері регламентації харчових добавок з міжнародними вимогами
ชื่อเรื่องอื่นๆ: The issue of harmonizing the legislation of ukraine in the regulation of food additives with international requirements
ผู้แต่ง: Адамчук, Т. В.
Adamchuk, T. V.
Affiliation: ДП "Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І.Медведя Міністерства охорони здоров'я України", Україна
Bibliographic description (Ukraine): Адамчук Т. В. Питання гармонізації законодавства україни у сфері регламентації харчових добавок з міжнародними вимогами / Т. В. Адамчук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 200-201. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Adamchuk T. V. (2015) Pytannia harmonizatsii zakonodavstva ukrainy u sferi rehlamentatsii kharchovykh dobavok z mizhnarodnymy vymohamy [The issue of harmonizing the legislation of ukraine in the regulation of food additives with international requirements]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 200-201 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
วันที่เผยแพร่: 8-ตุล-2015
Date of entry: 21-ธัน-2015
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 614.31
613
29
Page range: 200-201
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6528
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
FSI_2015_Adamchuk_T_V-The_issue_of_harmonizing_200-201.pdf295,55 kBAdobe PDFดู/เปิด
FSI_2015_Adamchuk_T_V-The_issue_of_harmonizing_200-201.djvu24,88 kBDjVuดู/เปิด
FSI_2015_Adamchuk_T_V-The_issue_of_harmonizing_200-201__COVER.png523,67 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น