Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6459
Назва: | Основні технологічні аспекти використання бджолиного обніжжя у виробництві майонезу |
Інші назви: | Major technological aspects of bee pollen in the production of mayonnaise |
Автори: | Паска, М. Вовк, В. Paska, M. Vovk, V. |
Приналежність: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, Україна |
Бібліографічний опис: | Паска М. Основні технологічні аспекти використання бджолиного обніжжя у виробництві майонезу / М. Паска, В. Вовк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 84-85. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description: | Paska M., Vovk V. (2015) Osnovni tekhnolohichni aspekty vykorystannia bdzholynoho obnizhzhia u vyrobnytstvi maionezu [Major technological aspects of bee pollen in the production of mayonnaise]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 84-85 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 543.632.512 665.347.8 |
Діапазон сторінок: | 84-85 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6459 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Paska_M-Major_technological_aspects_84-85.pdf | 344,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Paska_M-Major_technological_aspects_84-85.djvu | 22,39 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Paska_M-Major_technological_aspects_84-85__COVER.png | 506,47 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.