Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6459
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. | uk |
dc.contributor.author | Вовк, В. | uk |
dc.contributor.author | Paska, M. | uk |
dc.contributor.author | Vovk, V. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:35:07Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:35:07Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Паска М. Основні технологічні аспекти використання бджолиного обніжжя у виробництві майонезу / М. Паска, В. Вовк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 84-85. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6459 | - |
dc.format.extent | 84-85 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Основні технологічні аспекти використання бджолиного обніжжя у виробництві майонезу | uk |
dc.title.alternative | Major technological aspects of bee pollen in the production of mayonnaise | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 543.632.512 | uk |
dc.subject.udc | 665.347.8 | uk |
dc.identifier.citationen | Paska M., Vovk V. (2015) Osnovni tekhnolohichni aspekty vykorystannia bdzholynoho obnizhzhia u vyrobnytstvi maionezu [Major technological aspects of bee pollen in the production of mayonnaise]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 84-85 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, Україна | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Paska_M-Major_technological_aspects_84-85.pdf | 344,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Paska_M-Major_technological_aspects_84-85.djvu | 22,39 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Paska_M-Major_technological_aspects_84-85__COVER.png | 506,47 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.