Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6459

Title: Основні технологічні аспекти використання бджолиного обніжжя у виробництві майонезу
Other Titles: Major technological aspects of bee pollen in the production of mayonnaise
Authors: Паска, М.
Вовк, В.
Paska, M.
Vovk, V.
Affiliation: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Паска М. Основні технологічні аспекти використання бджолиного обніжжя у виробництві майонезу / М. Паска, В. Вовк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 84-85. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Paska M., Vovk V. (2015) Osnovni tekhnolohichni aspekty vykorystannia bdzholynoho obnizhzhia u vyrobnytstvi maionezu [Major technological aspects of bee pollen in the production of mayonnaise]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 84-85 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Issue Date: 8-Oct-2015
Date of entry: 21-Dec-2015
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 543.632.512
665.347.8
Page range: 84-85
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6459
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Appears in Collections:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.