Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6481
Назва: | Качественная характеристика кукурузного глютена |
Інші назви: | The qualitative characteristic corn of gluten |
Автори: | Rukshan, Ludmila Smeshkov, Vitaly Рукшан, Людмила Смешков, Виталий |
Приналежність: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Беларусь |
Бібліографічний опис: | Рукшан Л. Качественная характеристика кукурузного глютена / Людмила Рукшан, Виталий Смешков // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 124-125. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description: | Rukshan L., Smeshkov V. (2015) Kachestvennaia kharakteristika kukuruznoho hliutena [The qualitative characteristic corn of gluten]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 124-125 [in Russian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 636.00 |
Діапазон сторінок: | 124-125 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6481 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://agrovektor.by/physical_product/84817-glyuten-kukuruznyy.html http://cyberleninka.ru/article/n/ispolzovanie-kukuruznogo-glyutena-v-ratsionah-molodnyaka-krupnogo-rogatogo-skota |
Перелік літератури: | 1 Глютен кукурузный. [Электрон. ресурс] − Режим доступа: http://agrovektor.by/physical_product/84817-glyuten-kukuruznyy.html – дата доступа: 22.03.15. 2 Афанасьев П.И., Шапошников А.А., Калинин Ю.В. и др. Использование кукурузного глютена в рационах молодняка крупного рогатого скота. [Электрон. ресурс] − Режим доступа: http://cyberleninka.ru/article/n/ispolzovanie-kukuruznogo-glyutena-v-ratsionah-molodnyaka-krupnogo-rogatogo-skota - дата доступа: 22.07.15. 3 Глютен кукурузный. Технические условия. – М.: Стандартинформ. – 11 с. 4 Классификатор сырья и продукции комбикормового производства Республики Беларусь. – Мн.: ПЧУП «Бизнесофсет», 2010. – 192 с. |
References: | 1 Hliuten kukuruznyi. [Elektron. resurs] − Access mode: http://agrovektor.by/physical_product/84817-glyuten-kukuruznyy.html – data dostupa: 22.03.15. 2 Afanasev P.I., Shaposhnikov A.A., Kalinin Iu.V. and other Ispolzovanie kukuruznoho hliutena v ratsionakh molodniaka krupnoho rohatoho skota. [Elektron. resurs] − Access mode: http://cyberleninka.ru/article/n/ispolzovanie-kukuruznogo-glyutena-v-ratsionah-molodnyaka-krupnogo-rogatogo-skota - data dostupa: 22.07.15. 3 Hliuten kukuruznyi. Tekhnicheskie usloviia. – M.: Standartinform. – 11 p. 4 Klassifikator syria i produktsii kombikormovoho proizvodstva Respubliki Belarus. – Mn.: PChUP "Biznesofset", 2010. – 192 p. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Rukshan_L-The_qualitative_characteristic_124-125.pdf | 301,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Rukshan_L-The_qualitative_characteristic_124-125.djvu | 27,33 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Rukshan_L-The_qualitative_characteristic_124-125__COVER.png | 492,87 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.