Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6434

Назва: Вплив шорсткості поверхні технологічного устаткування на формування мікробних біоплівок
Інші назви: Influence surface roughnesstechnological equipment for forming microbial biofilms
Автори: Кравченюк, Христина Юріївна
Кухтин, Микола
Kravchenyik, Khrystyna
Kukhtyn, Mukola
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Кравченюк Х. Вплив шорсткості поверхні технологічного устаткування на формування мікробних біоплівок / Христина Кравченюк, Микола Кухтин // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 40. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Kravchenyik K., Kukhtyn M. (2015) Vplyv shorstkosti poverkhni tekhnolohichnoho ustatkuvannia na formuvannia mikrobnykh bioplivok [Influence surface roughnesstechnological equipment for forming microbial biofilms]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 40 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 66-7.579
Діапазон сторінок: 40
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6434
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.