Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6429

Назва: Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олією
Інші назви: Some physical-chemical and microbiological indexes pastes cheese enriched with flaxseed oil
Автори: Лялик, Анастасія Тарасівна
Lialyk, Anastasiia
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя
Бібліографічний опис: Лялик А. Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олією / Анастасія Лялик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 30-31. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Lialyk A. (2015) Deiaki fizyko-khimichni ta mikrobiolohichni pokaznyky syrkovoi pasty zbahachenoi llianoiu oliieiu [Some physical-chemical and microbiological indexes pastes cheese enriched with flaxseed oil]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 30-31 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 663.05
Діапазон сторінок: 30-31
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6429
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Перелік літератури: 1. Дамянова С. Получение функциональных пищевых продуктов. IY. Кислое молоко с пчелиным медом / С. Дамянова, Н. Василева, С. Тодорова и др. // Научные труды РУ «Ангел Канчев». – 2010. – Т.ХХ. Сер. – В.2. − С.177-185.
2. Дамянова С. Получение функциональных пищевых продуктов. I. / Кислое молоко с овсяными хлопьями / С. Дамянова, Н. Василева, С. Тодорова и др. // Научные труды РУ «Ангел Канчев». – 2009. – Т.48. − С.169-174.
3. Машкін М.І. Технологія виробництва молока і молочних продуктів / М.І. Машкін, Н.М. Париш // Навчальне видання. − К.: Вмща освіта, 2006. – 351.: іл.
References: 1. Damianova S. Poluchenie funktsionalnykh pishchevykh produktov. IY. Kisloe moloko s pchelinym medom, S. Damianova, N. Vasileva, S. Todorova and other, Nauchnye trudy RU "Anhel Kanchev". – 2010. – T.KhKh. Ser. – V.2. − P.177-185.
2. Damianova S. Poluchenie funktsionalnykh pishchevykh produktov. I., Kisloe moloko s ovsianymi khlopiami, S. Damianova, N. Vasileva, S. Todorova and other, Nauchnye trudy RU "Anhel Kanchev". – 2009. – V.48. − P.169-174.
3. Mashkin M.I. Tekhnolohiia vyrobnytstva moloka i molochnykh produktiv, M.I. Mashkin, N.M. Parysh, Navchalne vydannia. − K.: Vmshcha osvita, 2006. – 351.: il.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.