Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6494

Назва: Роль національної комісії україни кодекс аліментаріус щодо безпечності харчових добавок
Інші назви: Role of the national commission on ukraine codex alimentarius safety food additives
Автори: Покотило, Олег
Козак, Дарія
Коваль, Марія
Ярошенко, Тетяна
Матіяш, Оля
Pokotylo, Oleg
Kozak, Darius
Koval, Marya
Yaroshenko, Tatiana
Matiyash, Olga
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я.Горбачевського, Україна
Бібліографічний опис: Роль національної комісії україни кодекс аліментаріус щодо безпечності харчових добавок / Олег Покотило, Дарія Козак, Марія Коваль, Тетяна Ярошенко, Оля Матіяш // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 146. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Pokotylo O., Kozak D., Koval M., Yaroshenko T., Matiyash O. (2015) Rol natsionalnoi komisii ukrainy kodeks alimentarius shchodo bezpechnosti kharchovykh dobavok [Role of the national commission on ukraine codex alimentarius safety food additives]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 146 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 338.2
Діапазон сторінок: 146
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6494
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.