Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6494

Titolo: Роль національної комісії україни кодекс аліментаріус щодо безпечності харчових добавок
Titoli alternativi: Role of the national commission on ukraine codex alimentarius safety food additives
Autori: Покотило, Олег
Козак, Дарія
Коваль, Марія
Ярошенко, Тетяна
Матіяш, Оля
Pokotylo, Oleg
Kozak, Darius
Koval, Marya
Yaroshenko, Tatiana
Matiyash, Olga
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я.Горбачевського, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Роль національної комісії україни кодекс аліментаріус щодо безпечності харчових добавок / Олег Покотило, Дарія Козак, Марія Коваль, Тетяна Ярошенко, Оля Матіяш // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 146. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Pokotylo O., Kozak D., Koval M., Yaroshenko T., Matiyash O. (2015) Rol natsionalnoi komisii ukrainy kodeks alimentarius shchodo bezpechnosti kharchovykh dobavok [Role of the national commission on ukraine codex alimentarius safety food additives]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 146 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data: 8-ott-2015
Date of entry: 21-dic-2015
Editore: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 338.2
Page range: 146
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6494
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
È visualizzato nelle collezioni:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.