Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6420

Назва: Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінності
Інші назви: Development of technology of the rye scalded bread of improving nourishing value
Автори: Пашова, Наталія
Волощук, Галина
Pashova, Natalia
Voloschuk, Halyna
Приналежність: Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій, Україна
Бібліографічний опис: Пашова Н. Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінності / Наталія Пашова, Галина Волощук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 17-18. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Pashova N., Voloschuk H. (2015) Rozrobka tekhnolohii zhytnoho zavarnoho khliba pidvyshchenoi pozhyvnoi tsinnosti [Development of technology of the rye scalded bread of improving nourishing value]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 17-18 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 664.64
Діапазон сторінок: 17-18
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6420
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://www.mak-var.com.ua
http://www.elitphito.com.ua
Перелік літератури: 1. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва – К: Логос, 2002. – 365 с.
2. Кузнецова Л.И. Научные основы технологий хлеба с использованием ржаной муки на заквасках с улучшенными биотехнологическими свойствами. Дис.д.т.н. МГУПП. – М., 2010. – 335 с.
3. Корпачев В.В. Сахара и сахарозаменители. – К.: Книга плюс, 2004. – 320 с.
4. Асортимент фірми МАК-ВАР. Режим доступу: http://www.mak-var.com.ua.
5. Асортимент фірми ЕлітФіто. Режим доступу: http://www.elitphito.com.ua.
References: 1. Drobot V.I. Tekhnolohiia khlibopekarskoho vyrobnytstva – K: Lohos, 2002. – 365 p.
2. Kuznetsova L.I. Nauchnye osnovy tekhnolohii khleba s ispolzovaniem rzhanoi muki na zakvaskakh s uluchshennymi biotekhnolohicheskimi svoistvami. Dis.d.t.n. MHUPP. – M., 2010. – 335 p.
3. Korpachev V.V. Sakhara i sakharozameniteli. – K.: Kniha plius, 2004. – 320 p.
4. Asortyment firmy MAK-VAR. Access mode: http://www.mak-var.com.ua.
5. Asortyment firmy ElitFito. Access mode: http://www.elitphito.com.ua.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.