Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6420
Назва: | Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінності |
Інші назви: | Development of technology of the rye scalded bread of improving nourishing value |
Автори: | Пашова, Наталія Волощук, Галина Pashova, Natalia Voloschuk, Halyna |
Приналежність: | Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій, Україна |
Бібліографічний опис: | Пашова Н. Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінності / Наталія Пашова, Галина Волощук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 17-18. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description: | Pashova N., Voloschuk H. (2015) Rozrobka tekhnolohii zhytnoho zavarnoho khliba pidvyshchenoi pozhyvnoi tsinnosti [Development of technology of the rye scalded bread of improving nourishing value]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 17-18 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 664.64 |
Діапазон сторінок: | 17-18 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6420 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://www.mak-var.com.ua http://www.elitphito.com.ua |
Перелік літератури: | 1. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва – К: Логос, 2002. – 365 с. 2. Кузнецова Л.И. Научные основы технологий хлеба с использованием ржаной муки на заквасках с улучшенными биотехнологическими свойствами. Дис.д.т.н. МГУПП. – М., 2010. – 335 с. 3. Корпачев В.В. Сахара и сахарозаменители. – К.: Книга плюс, 2004. – 320 с. 4. Асортимент фірми МАК-ВАР. Режим доступу: http://www.mak-var.com.ua. 5. Асортимент фірми ЕлітФіто. Режим доступу: http://www.elitphito.com.ua. |
References: | 1. Drobot V.I. Tekhnolohiia khlibopekarskoho vyrobnytstva – K: Lohos, 2002. – 365 p. 2. Kuznetsova L.I. Nauchnye osnovy tekhnolohii khleba s ispolzovaniem rzhanoi muki na zakvaskakh s uluchshennymi biotekhnolohicheskimi svoistvami. Dis.d.t.n. MHUPP. – M., 2010. – 335 p. 3. Korpachev V.V. Sakhara i sakharozameniteli. – K.: Kniha plius, 2004. – 320 p. 4. Asortyment firmy MAK-VAR. Access mode: http://www.mak-var.com.ua. 5. Asortyment firmy ElitFito. Access mode: http://www.elitphito.com.ua. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Pashova_N-Development_of_technology_17-18.pdf | 294,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Pashova_N-Development_of_technology_17-18.djvu | 22 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Pashova_N-Development_of_technology_17-18__COVER.png | 467,82 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.