Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6457
Назва: | Технологія морозива з козиного молока функціонального призначення |
Інші назви: | Technology of ice-cream from goat's milk of functional setting |
Автори: | Бондаренко, Т. А. Рижкова, Т. М. Bondarenko, T. A. Ryzhkova, T. N. |
Приналежність: | Харківська державна зооветеринарна академія, Україна |
Бібліографічний опис: | Бондаренко Т. А. Технологія морозива з козиного молока функціонального призначення / Т. А. Бондаренко, Т. М. Рижкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 80-81. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description: | Bondarenko T. A., Ryzhkova T. N. (2015) Tekhnolohiia morozyva z kozynoho moloka funktsionalnoho pryznachennia [Technology of ice-cream from goat's milk of functional setting]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 80-81 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 637. 12’639 637.055 |
Діапазон сторінок: | 80-81 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6457 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Bondarenko_T_A-Technology_of_ice_cream_80-81.pdf | 396,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Bondarenko_T_A-Technology_of_ice_cream_80-81.djvu | 23,31 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Bondarenko_T_A-Technology_of_ice_cream_80-81__COVER.png | 514,98 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.