Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6457
Başlık: | Технологія морозива з козиного молока функціонального призначення |
Diğer Başlıklar: | Technology of ice-cream from goat's milk of functional setting |
Yazarlar: | Бондаренко, Т. А. Рижкова, Т. М. Bondarenko, T. A. Ryzhkova, T. N. |
Affiliation: | Харківська державна зооветеринарна академія, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Бондаренко Т. А. Технологія морозива з козиного молока функціонального призначення / Т. А. Бондаренко, Т. М. Рижкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 80-81. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Bondarenko T. A., Ryzhkova T. N. (2015) Tekhnolohiia morozyva z kozynoho moloka funktsionalnoho pryznachennia [Technology of ice-cream from goat's milk of functional setting]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 80-81 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Yayın Tarihi: | 8-Eki-2015 |
Date of entry: | 21-Ara-2015 |
Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 637. 12’639 637.055 |
Page range: | 80-81 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6457 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Koleksiyonlarda Görünür: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Bondarenko_T_A-Technology_of_ice_cream_80-81.pdf | 396,3 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
FSI_2015_Bondarenko_T_A-Technology_of_ice_cream_80-81.djvu | 23,31 kB | DjVu | Göster/Aç | |
FSI_2015_Bondarenko_T_A-Technology_of_ice_cream_80-81__COVER.png | 514,98 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.