Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6457

Titulua: Технологія морозива з козиного молока функціонального призначення
Beste titulu batzuk: Technology of ice-cream from goat's milk of functional setting
Egilea: Бондаренко, Т. А.
Рижкова, Т. М.
Bondarenko, T. A.
Ryzhkova, T. N.
Affiliation: Харківська державна зооветеринарна академія, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Бондаренко Т. А. Технологія морозива з козиного молока функціонального призначення / Т. А. Бондаренко, Т. М. Рижкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 80-81. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Bondarenko T. A., Ryzhkova T. N. (2015) Tekhnolohiia morozyva z kozynoho moloka funktsionalnoho pryznachennia [Technology of ice-cream from goat's milk of functional setting]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 80-81 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Gordailuaren-data: 8-Oct-2015
Date of entry: 21-Dec-2015
Argitalpen: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637. 12’639
637.055
Page range: 80-81
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6457
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Bildumetan azaltzen da:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.