Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6468

Назва: Молочні продукти лікувально-профілактичного призначення із новими фітодобавками
Інші назви: Dairy products medical andprophylactic with new herbal supplements
Автори: Гачак, Юрій
Михайлицька, Ольга
Ривак, Дмитро
Рабштина, Юрій
Тицейко, Наталія
Криницький, Назар
Hachak, Yuriy
Myhaylytska, Olga
Ryvak, Dmitro
Rabshtyna, Yuriy
Tytseyko, Natalia
Krynytskiy, Nazar
Приналежність: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім.С.З.Гжицького, Україна
Бібліографічний опис: Молочні продукти лікувально-профілактичного призначення із новими фітодобавками / Юрій Гачак, Ольга Михайлицька, Дмитро Ривак, Юрій Рабштина, Наталія Тицейко, Назар Криницький // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 101. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Hachak Y., Myhaylytska O., Ryvak D., Rabshtyna Y., Tytseyko N., Krynytskiy N. (2015) Molochni produkty likuvalno-profilaktychnoho pryznachennia iz novymy fitodobavkamy [Dairy products medical andprophylactic with new herbal supplements]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 101 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 637.1
Діапазон сторінок: 101
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6468
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.