Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6468

Tittel: Молочні продукти лікувально-профілактичного призначення із новими фітодобавками
Alternative titler: Dairy products medical andprophylactic with new herbal supplements
Authors: Гачак, Юрій
Михайлицька, Ольга
Ривак, Дмитро
Рабштина, Юрій
Тицейко, Наталія
Криницький, Назар
Hachak, Yuriy
Myhaylytska, Olga
Ryvak, Dmitro
Rabshtyna, Yuriy
Tytseyko, Natalia
Krynytskiy, Nazar
Affiliation: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім.С.З.Гжицького, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Молочні продукти лікувально-профілактичного призначення із новими фітодобавками / Юрій Гачак, Ольга Михайлицька, Дмитро Ривак, Юрій Рабштина, Наталія Тицейко, Назар Криницький // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 101. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Hachak Y., Myhaylytska O., Ryvak D., Rabshtyna Y., Tytseyko N., Krynytskiy N. (2015) Molochni produkty likuvalno-profilaktychnoho pryznachennia iz novymy fitodobavkamy [Dairy products medical andprophylactic with new herbal supplements]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 101 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Utgivelsesdato: 8-okt-2015
Date of entry: 21-des-2015
Forlag: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.1
Page range: 101
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6468
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Vises i samlingene:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright