Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6527

Назва: Організація виробництва органічних молочних продуктів в Україні
Інші назви: Organization production of organic dairy products in Ukraine
Автори: Борова, Марина
Поліщук, Галина
Borova, Maryna
Polishchuk, Galyna
Приналежність: Національний університет харчових технологій, Україна
Бібліографічний опис: Борова М. Організація виробництва органічних молочних продуктів в Україні / Марина Борова, Галина Поліщук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 199. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description: Borova M., Polishchuk G. (2015) Orhanizatsiia vyrobnytstva orhanichnykh molochnykh produktiv v Ukraini [Organization production of organic dairy products in Ukraine]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 199 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 637.146.3
Діапазон сторінок: 199
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6527
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.