Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6495
Назва: | Генетично модифіковані продукти: економічна революція чи біологічна загроза |
Інші назви: | Genetically modified foods: economic revolution or biological threats |
Автори: | Покотило, Олег Коваль, Марія Pokotylo, Oleg Koval, Marya |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського, Україна |
Бібліографічний опис: | Покотило О. Генетично модифіковані продукти: економічна революція чи біологічна загроза / Олег Покотило, Марія Коваль // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 147-148. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description: | Pokotylo O., Koval M. (2015) Henetychno modyfikovani produkty: ekonomichna revoliutsiia chy biolohichna zahroza [Genetically modified foods: economic revolution or biological threats]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 147-148 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 34 575.2.08 664 |
Діапазон сторінок: | 147-148 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6495 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Pokotylo_O-Genetically_modified_foods_147-148.pdf | 385,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Pokotylo_O-Genetically_modified_foods_147-148.djvu | 26,87 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Pokotylo_O-Genetically_modified_foods_147-148__COVER.png | 527,82 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.