Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6495

Назва: Генетично модифіковані продукти: економічна революція чи біологічна загроза
Інші назви: Genetically modified foods: economic revolution or biological threats
Автори: Покотило, Олег
Коваль, Марія
Pokotylo, Oleg
Koval, Marya
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського, Україна
Бібліографічний опис: Покотило О. Генетично модифіковані продукти: економічна революція чи біологічна загроза / Олег Покотило, Марія Коваль // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 147-148. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Pokotylo O., Koval M. (2015) Henetychno modyfikovani produkty: ekonomichna revoliutsiia chy biolohichna zahroza [Genetically modified foods: economic revolution or biological threats]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 147-148 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 34
575.2.08
664
Діапазон сторінок: 147-148
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6495
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.