Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6499

Назва: Особливості харчування у літньому і старечому віці
Інші назви: Features of meals in elderly and senile age
Автори: Булик, Р.
Захарчук, О.
Кривчанська, М.
Bulyk, R.
Zaharchuk, O.
Kryvchanska, M.
Приналежність: Вищий державний навчальний заклад України «Буковинського державного медичного університету», м. Чернівці
Бібліографічний опис: Булик Р. Особливості харчування у літньому і старечому віці / Р. Булик, О. Захарчук, М. Кривчанська // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 155-156. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Bulyk R., Zaharchuk O., Kryvchanska M. (2015) Osoblyvosti kharchuvannia u litnomu i starechomu vitsi [Features of meals in elderly and senile age]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 155-156 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 612.673.9
Діапазон сторінок: 155-156
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6499
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.