Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6499

Tytuł: Особливості харчування у літньому і старечому віці
Inne tytuły: Features of meals in elderly and senile age
Authors: Булик, Р.
Захарчук, О.
Кривчанська, М.
Bulyk, R.
Zaharchuk, O.
Kryvchanska, M.
Akcesoria: Вищий державний навчальний заклад України «Буковинського державного медичного університету», м. Чернівці
Cytat: Булик Р. Особливості харчування у літньому і старечому віці / Р. Булик, О. Захарчук, М. Кривчанська // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 155-156. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Bulyk R., Zaharchuk O., Kryvchanska M. (2015) Osoblyvosti kharchuvannia u litnomu i starechomu vitsi [Features of meals in elderly and senile age]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 155-156 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 612.673.9
Zakres stron: 155-156
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6499
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi