Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6499
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Булик, Р. | uk |
dc.contributor.author | Захарчук, О. | uk |
dc.contributor.author | Кривчанська, М. | uk |
dc.contributor.author | Bulyk, R. | uk |
dc.contributor.author | Zaharchuk, O. | uk |
dc.contributor.author | Kryvchanska, M. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:40:02Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:40:02Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Булик Р. Особливості харчування у літньому і старечому віці / Р. Булик, О. Захарчук, М. Кривчанська // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 155-156. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6499 | - |
dc.format.extent | 155-156 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Особливості харчування у літньому і старечому віці | uk |
dc.title.alternative | Features of meals in elderly and senile age | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 612.673.9 | uk |
dc.identifier.citationen | Bulyk R., Zaharchuk O., Kryvchanska M. (2015) Osoblyvosti kharchuvannia u litnomu i starechomu vitsi [Features of meals in elderly and senile age]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 155-156 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Вищий державний навчальний заклад України «Буковинського державного медичного університету», м. Чернівці | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Bulyk_R-Features_of_meals_in_elderly_155-156.pdf | 297,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Bulyk_R-Features_of_meals_in_elderly_155-156.djvu | 29,18 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Bulyk_R-Features_of_meals_in_elderly_155-156__COVER.png | 531,58 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.