Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6499

Title: Особливості харчування у літньому і старечому віці
Other Titles: Features of meals in elderly and senile age
Authors: Булик, Р.
Захарчук, О.
Кривчанська, М.
Bulyk, R.
Zaharchuk, O.
Kryvchanska, M.
Affiliation: Вищий державний навчальний заклад України «Буковинського державного медичного університету», м. Чернівці
Bibliographic description (Ukraine): Булик Р. Особливості харчування у літньому і старечому віці / Р. Булик, О. Захарчук, М. Кривчанська // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 155-156. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Bulyk R., Zaharchuk O., Kryvchanska M. (2015) Osoblyvosti kharchuvannia u litnomu i starechomu vitsi [Features of meals in elderly and senile age]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 155-156 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Issue Date: 8-okt-2015
Date of entry: 21-dec-2015
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 612.673.9
Page range: 155-156
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6499
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Ebben a gyűjteményben:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!