Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6432

Назва: Екстрактор для вторинних продуктів переробки винограду і плодово-ягідної сировини
Інші назви: Extractor for secondary products of grape processing and fruit-berry raw materials
Автори: Валько, М.
Кузьміна, Т.
Ковалевський, К.
Мамай, О.
Шанін, О.
Valko, M.
Kuzmina, T.
Kovalevsky, K.
Mamai, O.
Shanin, O.
Приналежність: Херсонський національний технічний університет
Бібліографічний опис: Екстрактор для вторинних продуктів переробки винограду і плодово-ягідної сировини / М. Валько, Т. Кузьміна, К. Ковалевський, О. Мамай, О. Шанін // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 35-37. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Valko M., Kuzmina T., Kovalevsky K., Mamai O., Shanin O. (2015) Ekstraktor dlia vtorynnykh produktiv pererobky vynohradu i plodovo-yahidnoi syrovyny [Extractor for secondary products of grape processing and fruit-berry raw materials]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 35-37 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 663.26
Діапазон сторінок: 35-37
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6432
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Перелік літератури: 1. Зайчик Ц.Р., Писарницкий А.Ф. Технологическое оборудование заводов плодово-ягодных вин. - М.: Пищевая промышленность, 1974.- 120 с.
2. Ковалевский К.А. Экстрактор для виноградной выжимки Р3-ВЭА // Садоводство, виноградарство и виноделие Молдавии.- 1976.- № 7
3. Ковалевський К.А., Скороход В.О. Спосіб виробництва яблучного соку та виноматеріалів. Патент України №21610А С12С 3/10 20.01.1998.
4. Ковалевський К.А., Мамай О.І., Стоянова О.В., Сух Л.В. Пресово-дифузійний спосіб виробництва виноматеріалів і соків із зерняткових плодів // Харчова промисловість. -К.УДУХТ № 46/2. - 2001. - С. 48-54.
References: 1. Zaichik Ts.R., Pisarnitskii A.F. Tekhnolohicheskoe oborudovanie zavodov plodovo-iahodnykh vin. - M.: Pishchevaia promyshlennost, 1974.- 120 p.
2. Kovalevskii K.A. Ekstraktor dlia vinohradnoi vyzhimki R3-VEA, Sadovodstvo, vinohradarstvo i vinodelie Moldavii.- 1976.- No 7
3. Kovalevskyi K.A., Skorokhod V.O. Sposib vyrobnytstva yabluchnoho soku ta vynomaterialiv. Patent Ukrainy No 21610A P.12S 3/10 20.01.1998.
4. Kovalevskyi K.A., Mamai O.I., Stoianova O.V., Sukh L.V. Presovo-dyfuziinyi sposib vyrobnytstva vynomaterialiv i sokiv iz zerniatkovykh plodiv, Kharchova promyslovist. -K.UDUKhT No 46/2. - 2001. - P. 48-54.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.